Navštíveno 725x

18.04.2006, 19:58 |
Light Mám civica model 96-00 (97).A mám problém s předním potkávacím světlem ..jaksi nesvítí...žárovkou to není určitě a jelikož nemám žádný manual k autu...takže ani žádnej popisek pojistkové skříně.Chtěl jsme poprosit zda nevvíte, která pojistka u tohoto modelu je na pravé potkávací světlo...popř pokud by jste meli nejakej nakres pojistek....díky moc(jinak dálková jde)Takže snad jen pojistka (popř pak se zaměří, na drátek)....díkas
já mám V generaci a z druhý strany krytky pojistek mám vložený popis pojistek. Myslím že to je "Tail Lights" a "R" jako pravá strana...
určo to tam budeš mít na pojistkové skříni na tom krytu zevnitř to mívají hondy...

18.04.2006, 20:51 |
Light Pepíno_Honda:Bohužel to tam právě nemám asi se to dřívějšímu majiteli zdálo nadbytečny......pokud by jsi mohl zjistit, treba řadu a kolikata je od prava nebo nak tak byl bych moc vděčný díkas
Dave1984:bohužel nemám
poslal jsem ti mejla ... loni sem taky hledal pár věci, když sem si přivez Civica domů a posbíral sem po netu pár schémat .. :o)

18.04.2006, 21:25 |
Toyo jestli bude nejaka spatna tak ji vymen a je to OK :o)
není jich tam milion, i kdybys měl vyndat všechny a podívat se jestli je prdlá nebo ne, tak Ti to zabere 15 minut. Jinak pokud máš dobrý oko, poznáš to bez toho, abys ji vyndal...
jasny jako petrvti... pojistku prasklou poznas v pohode.. ten dratek tam bude pretavenej...