Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Plííís o radu..Hondaři!!!!!

o Navštíveno 725x o
o 18.04.2006, 19:58 | Light
Mám civica model 96-00 (97).A mám problém s předním potkávacím světlem ..jaksi nesvítí...žárovkou to není určitě a jelikož nemám žádný manual k autu...takže ani žádnej popisek pojistkové skříně.Chtěl jsme poprosit zda nevvíte, která pojistka u tohoto modelu je na pravé potkávací světlo...popř pokud by jste meli nejakej nakres pojistek....díky moc(jinak dálková jde)Takže snad jen pojistka (popř pak se zaměří, na drátek)....díkas

o 18.04.2006, 20:25 | Pepíno_Honda
já mám V generaci a z druhý strany krytky pojistek mám vložený popis pojistek. Myslím že to je "Tail Lights" a "R" jako pravá strana...
o 18.04.2006, 20:44 | Dave1984
určo to tam budeš mít na pojistkové skříni na tom krytu zevnitř to mívají hondy...
o 18.04.2006, 20:51 | Light
Pepíno_Honda:Bohužel to tam právě nemám asi se to dřívějšímu majiteli zdálo nadbytečny......pokud by jsi mohl zjistit, treba řadu a kolikata je od prava nebo nak tak byl bych moc vděčný díkas
Dave1984:bohužel nemám
o 18.04.2006, 20:54 | Petura
poslal jsem ti mejla ... loni sem taky hledal pár věci, když sem si přivez Civica domů a posbíral sem po netu pár schémat .. :o)
o 18.04.2006, 21:25 | Toyo
jestli bude nejaka spatna tak ji vymen a je to OK :o)
o 19.04.2006, 13:17 | Petrvti
není jich tam milion, i kdybys měl vyndat všechny a podívat se jestli je prdlá nebo ne, tak Ti to zabere 15 minut. Jinak pokud máš dobrý oko, poznáš to bez toho, abys ji vyndal...
o 20.04.2006, 11:17 | Jakuza
jasny jako petrvti... pojistku prasklou poznas v pohode.. ten dratek tam bude pretavenej...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.