Navštíveno 949x

19.04.2006, 21:08 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2006-04-19 21:11:29
tak jsem se po dlouhem laborovani a nekolikadennich bolestech hlavy z jizdy v udunenym kiviku dobral ke konecny fazi a jsem moc spokojeny.
Po instalaci dvou "mugen" style tlumicu a odstraneni jejich tlumivek se auto premenilo v dunici a vibrujici des.
Nejdriv jsem namontoval cosi jako rezonator, ale neni to urychlovac, ale naopak to dava opdpor vyfuckovym plynum....
Dnes rano mi diky Hartikovi EMSkou z USA dorezil tenhle tlumic, mno a odpoledne uz jsem provedl poslechovy test na letisti a je to dobry, bliz tomu peknymu zvuku co ma Kaa na S2K nebo Lulin na ITR jsem nikdy nebyl.
Marauderovi udela radost absolutni absence projevu parajiciho se svetru....

krátká ukázka by nebyla? :o)

19.04.2006, 22:02 |
Toyo :-o woe
je to tlumic pro stedni dil vyfucku, nerez, 60mm vstup, 60 vystup.
A to máš místo toho rezonátoru? Nebo ještě k němu?
60mm na atmosku je celkem dost, to mam na turbu :o)
já mám na atmosféře 90 :o)
Marauder: nedávno ses tu zháněl po svařování, to bylo na tu 90?
ee ta 90 je max profi potrubí spočítaný od Borly ..
tohle bylo na 60 na Probe
A už to máš svařené? Jak tlusté si použil trubky? Stačí 2mm? Kdo nebo co je Borla? Dík
Borla USA je něco asi jako Remus v Evropě ...
stačí bohatě 1,5, vnitřní průměr 60,3 + 3x koleno koupeno v lega.cz
(počítám, že by stačila klidně jednička i míň, antikoro je pevný jako prase neohneš to ani náhodou v porovnání s tím blátem z čeho jsou origo vejfuky)
hotový to mám stačí se podívat
[ Link ] jinak mi tři metry tý trubky zbylo kdyby někdo chtěl ....
mam tam oboji, takze prvne mam hned za svodama misto katu ten .... rezonator, pak mam v polovine trubky tenhle tlumic od Magnaflow.
Ten tlumic je v nerezu a snad stal kolem 49$ tusim.
Jinak je to vareny na origo stredovy potrubi SuperSprint, na kterym nic podobnyho nebylo.
Marauder: Fotka pěkná, ale to video nemám v čem přehrát. Zkusím ho doma, tam jsem líp vybavený mež v práci.
H-Honza: A ten magnaflow je nějaký univerzál, nebo na daný typ auta?
H-Honza: Můžeš link, kde jsi ho kupoval?