Navštíveno 1099x

20.04.2006, 08:12 |
Katy Muzete mi nekdo poradit jak osvitit zamracenou spz-ku?
sirka nad ni (otvor kam by se osvetleni umistilo), je tak na sirku prstu !
a zapojeni jak jinak nez na zapnuti svetel ;)
Uz jezdim tak tyden takze bych to chtela co nejdrive vyresit.
pokud je nekdo z Brna a okoli a vi jak na to a ma zitra cas, budu rada kdyz mi to zapoji !!!

20.04.2006, 08:14 |
Katy btw: moje predstava je, napr. "nabodovat" do neceho LED-ky (diodky) , neljepe nejaky prouzek, ktery by se pak umistil do vyklenku.
jeste existuje i bilej neonek ale je kratky a taky kraje asi dost siroky...
nebo staci nejake dve zarovicky do neceho "zaplacnout".
Katko myslim že tohle je pro tebe řešení a nemusíš se s tím dělat :o)
Nevím jaká je to sice barva ale když si to tam projdeš najdeš to.Svítit by to mělo dostatečně na SPZ :o).
Najdeš to na
[ Link ] 

20.04.2006, 10:25 |
Katy to Japancar: byla jsem primo aj v DM ku a maj ruzny tyhle prouzky, i diody v pasku,ale sviti to vseljak barevne, jen ne bile.....
to Kral: nejakej odkaz?
jeste jsem nasla na netu tohle:
maj to byt nejake sroubky.....ma s tim nekdo zkusenosti ? ale dala bych je zvrchu....

šrouby Ti nic neosvětlej to je jen tuzerskej výdobytek
škoda myslel sem že to bude použitelný
-rozhodně když seženeš neon jak píšou kluci tak než ho tam dáš bych ho pořádně zatěsnil aby ti hnedka neodešel po prvním dešti.Navíc bílý jdou blbě sehnat :o( a kort takovejhle rozměr co potřebuješ

20.04.2006, 12:19 |
Katy njn :(
jdu hledat asi na net......
to Mar: diky za napovedu ;) taky se mi to zdalo divne.

20.04.2006, 12:26 |
Katy nasla jsem tohle.....ale jako tolik lowu za kus tycky :(
[ Link ]

20.04.2006, 12:36 |
shaft.cz | Upraveno: 2006-04-20 12:36:58
30cm? to tam narwes? to tam asi nedas katy :( ja to mam zamraceny stejne jak ty, hehe mozna aj od toho stejnyho borca :))) a uz jezdim pul roku bez toho a nic, staveli me a nic nerikali ze mi to neswiti jen prudily ze je to zamraceny ze to zakrywa SPZtku :((( a maj recht a je to aj w zakone :(((
ale prdííííííííííííííííííím jim na to hehe :o))))))))))))))))

20.04.2006, 12:41 |
Katy | Upraveno: 2006-04-20 12:47:04
no to jsem taky uz slysela.
jako ja to mam na sroubkach ,takze neni problem prevrtat jeste jednu diru a dle potreby a uzi to posouvat :))))))))))
jinak 30cm je mysleno na delku. vcera jsem aj to zkousela prirovnat ,mam spz-ku 56cm ;) takze na krajich by zustaly jeste stejne mezery....ale aspon neco.
ja mam spise strach ohledne tloustky ze to tam nenacpu.je to fakt tak na prst.
ale tak to jsi me aspon trochu uklidnil ze jsi neplatil flastra do te doby nez neco sezenu :))))
mno ja ju mam taky na sroubkach ale kdyz ju posunes dolu tak nemelo smysl to zawarowat? hmm? :))) jako na delku je ta trubice OK! ale wem si ze ma nejakou tloustku a jeste na kazdym rohu ma ty crny "boardy" a ty by se asi pod ten plech nad spztku newesly , ale jako zalezi kolik tam mas fakt mista! ja uz to mam fakt dlouho a zatim nic, dneska jedu s autem na technickou tak sem taky zwedawej co me an nej reknou hehe a jeszli me pustijou :((( mno snad jako jo :)))

20.04.2006, 12:59 |
Katy to shaft: vsak pisu ze na tloustku prstu a prave ty kraje neonu by se tam asi nevesly.
nejlepsi by bylo fakt do neceho napichat ty ledky...

20.04.2006, 13:09 |
Bo Zkusil bych www.hobbycar.cz tam maj snad všechno. 99% věcí jsou kraviny ale na osvětlení SPZ by se něco mohlo hodit.
to katy: mno prawe :( bych to neresil zatim :) nech to jak to je...flastra ukecas ses zenska ne :)

20.04.2006, 13:31 |
Katy to shaft :))))))))))) mno newim... zatim mi nic jineho nezbyva.
ale fakt budu rada za kazdou radu ;)
kámoš takhle dělá neony pod auto, narve do malý lištičky diody a svítí to moc pěkně, to by určitě stačilo
Katy: Co nevíš? jestli si ženská? :-)

20.04.2006, 15:41 |
Katy to Squere : no to by se mi libilo :)))
to Honza: hm, to vim a nekdy az moc dobre :DDD
dej tam bílý ledky,stojej asi 90 kč,jsou malinký a svítěj dobře...

20.04.2006, 20:33 |
Katy myslis jako ty co se davaj do parkovacek ?
nebo jeste jiny...... ? uka jinej obrazek jak vypadaj. to je sirokej pojem
ale diky za radu ;)
jo myslim ty do parkovaček,sežeň si k tomu ještě ty objímky jak se do nich strkaj ty žárovky,navrtej díry a je hotovo. A ty diody tam nejsou skoro vůbec vidět :-)

no ja nevim me i za ledky v osvetleni SPZ svestky jebali protoze to nesvitlo do zlutak jako zarovky ale proste moc bile :-(

25.04.2006, 00:52 |
Katy ja jezdila celej rok s trochu cervenym osvetlenim spz a nikdo mi nic.
to andre: dikec.