Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Fólie

o Navštíveno 646x o
o 24.04.2006, 20:04 | alans
Jaké máte zkušenosti s poldama u nás a ve světě, popř. jak moc je máte tmavý
Např: 3M 5, 20, 35 atd. Jak to vůbec s fóliema je podle zákona hlavně na bočních předních.
Dikec

o 24.04.2006, 20:08 | BMW_318iS
podle zakona je vepredu muzes mit ale nevim na jaky auto bys je mohl dat pac zadny tak svetly folie abys dodrzel zatmaveni max 30 procent snad ani nedelaj, pac origo nazelenaly okna uz tehle hranice temer dosahuji.
o 24.04.2006, 20:29 | FD_Ondra
ideální zkonzultovat to s někým kdo dělá s homologovanýma fóliema... na přední boční jdou dát taky, ale opravdu jen s mizivým procentem zatemnění...
o 25.04.2006, 17:22 | BMW_318iS
FD_Ondra: vzdyt mu to rikam jasne, kamos to dela (FBS)
o 27.04.2006, 00:18 | kamil306
nechal sem si udělat nejtmavší na co šel udělat atest a tmavý je to dost, asi tak, že zadní okýnka který jsou 100%, tak si toho rozdílu bez upozornění všimne málokdo..mám papír i nálepku na okně..
o 28.04.2006, 00:07 | Pagoš
Mam celý auto propustnost 5%, samozřejmě kromě čelního okna, to je s origo pruhem. S výhledem z auta potíž neni ani v noci, ale samozřejmě to neni jako přes čirý sklo. Horší je to v noci v zimě, bez poctivě oškrábanejch oken se nedá jet, ale to asi platí i u oken bez fólií. S policií to taky jde. Už mě s tím stavěli x krát zatím jsem platil jen jednou 200,- (zadní a zadní boční mams atestem a kartičkou).

No ale až začnou body, tak dopředu dám to, co tam má být, nehodlam přijít o papíry kvůli fóliím. A stejně budu muset v říjnu na technickou...

foto k příspěvku  od Pagoš

o 28.04.2006, 12:54 | FBS
je to o zvyku, někdo se naučí jezdit v noci s nejtmavšíma, a někdo ne...
o 28.04.2006, 14:33 | xxfavo
FBS :Podle mě je trochu zcestný,co píšeš!Prostě ,když nevidíš tak nevidíš a můžeš si zvykat jak chceš!To je jako,kdyby jsi říkal,že když špatně vidíš tak buď si zvykneš nebo nee....A v důsledku stejně ten text nepřečteš!Neměl jsem možnost řídit auto ze zatmavenýma oknama...
o 28.04.2006, 15:37 | Šestikule
folie na předních bočních oknech mi vcelku vadí, protože pak nemám vizuální kontakt s řidičem, když ho třeba někde chci pustit nebo obráceně, stejně tak úplně tmavé folie na zadním okně, v koloně nebo při větším provozu je takový auto neprůhledný (nevidím třebas brzdový světla aut před ním, cyklistu aj.) a pro mě stejně nebezpečný (nevypočitatelný) jako dodávka či kamion
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4243 sekund.