Navštíveno 744x

Ma nekdo zkusenost? Potrebuji za rozumne penize cipnout Forda 20 TDDI. 85 PS. je to ve Fordu transit. Poradite mi kde??
cip-tuning to je nějaká Ostravská specialita ?

10.05.2006, 16:19 |
Mac Hodně lidí má špatný zkušenosti s BitPower, pokud se moc nepletu, takže tam fakt ne. I když píší, že udělají skoro všechny auta a podle požadavků, takže by to neměli být jen flashaři hotových map, ale měli by v tom umět fakt dělat. I tak sem už ale někdo dával fotku propálených pístů.
Já se rozhlížel kvůli Legacy a došel jsem zatím jen na ABW-Sequana, ostatní je nějak neumí a už vůbec ne podle požadavků. Nezkoušel jsem je ale !
Ford s TDDI ale není nic vyjimečnýho, tak možností je dost.
Ještě jsem taky neslyšel nic špatnýho na Diesel-technik, tam jsou zaměřený jen na chip sazochrličů.
Bit Power - hodně majitelů italů si to chválí...osobně bych šel radši k BitPowers...maj menší reklamu a na ně sem moc stížností neslyšel.....
Vážně bych chtěl vidět kdo si stěžuje na BitPower. Mám s nima zkušenost a nemůžu si je vynachválit. A co ten maník má v hlavě, klobouk dolů.
ja si stezuju! Pywoj predelaval jejich "letovani" v me RJ (ackoliv jsem jim nekolikrat rikal ze se jednotka flashuje zvenku), at se k tomu vyjadri sam Pavel jak to bylo technicky zvladnutelny...
co ten manik ma v hlave nevim, ale data loaduje od italskyho webu
[ Link ] protoze jsem u toho osobne byl
OK, rád si poslechnu taky názory druhé strany. Byl jsem u toho když chipoval moji jednotku. Je asi jasný že v italech se vyzná, protože tu jednotku už v ruce asi už "párkrát" držel. A i když byl problém s původním softem (nějak sme ho nemohli identifikovat) tak upgrade proběhl v pohodě. Slyšel jsem taky, že spolupracuje s nějakým italem, ale pochybuju, že by jen něco obšlehl a nepřemýšlel nad tím. Je to ten typ člověka, který mapy vyvíjí a nejen kopíruje. Podle mě. Btw. byl to nějký Olda. Delší vlnitý vlasy.
já taky slyšel na bitpower jen dobrý, dělali mi soft na míru a sice natřikrát, ale povedlo se (nemohli se dostat do ŘJ)
znám osobně 4 ldi ( 2x audi A4 1,9tdi , 1x seat leon, 1x audi A3 1,8 turbo )
a všichni spokojeni a auta v pořádku...tak nevím...
mám dojem že je dohazujou peugeoťáci v Brně těm co chcou chipnout..
BitPower dělá i VW,Audi a Škodovky v Hodoníně.