Navštíveno 777x

17.05.2006, 11:35 |
Smart | Upraveno: 2006-05-17 11:45:29
Tak bych se vás chtěl zeptat jestli jsou svíčky Denso nebo Split Fire opravdu tak dobré kolik stojej a jestli, když je vyměním za svíčky které doporučuje výrobce, poznám nějaký rozdíl, popřípadě jestli rozdíl poznám i u motoru s nižším obsahem jaký má Citroen Saxo 1.1i 44KW ?
Díky
tak tam Ti stačej bohatě louče ...
a náhodou nějaký zkušenosti s NGK do auta? mám ji v motorce, prohučelo přes ní 4l převodovýho oleje a přežila to:-)

17.05.2006, 13:04 |
Smart Já měl na motorce taky NGK a byl jsem s nimi nad míru spokojený.
Teď jsem dal NGK i do Saxa a výkon se mi zdá trochu mdlý o proti tomu, když jsem tam měl origo Champion. Výběr svíček jsem provedl podle servisního katalogu, takže by měly být OK, ale jak říkám je to s nimi spíš horší, i maximálka se mi snížila. Předtím to v pohodě na rovině šlapalo ke 180Km/h a teď na stejném úseku to jede o deset míň. S tou 1.1.motorem mám jinak osobní rekord 190Km/h z mírného kopce, víc už to nejde , tachometr i otáčkoměr šel už za roh. Jede to jinak fajn a myslím, že na "louče" by to tak nešlapalo. Auto mám kupované nové, teď má naj. 30.tis Km.
Koukal jsem že Denso dělají i pro Saxo 1.1i ,takže potřebuji jen vědět, jestli s nimi má někdo nějakou zkušenost.
co tak slícham tak densa jsou na ........ a u tohoto motoru to stejnak nepoznáš :-) dej tam NGK jsou dobré
máš správnou vzdálenost elektrod na těch svíčkách? ten taky dělá celkem dost
ono jedna věc je svíčky koupit , vyndat z krabice a namontovat do motoru a druha ten samej postup ale do faze mezi vybalenim z krabice a namontovanim do motru je nastaveni spravny vzdalenosti elektrod....

17.05.2006, 13:25 |
Smart Vzdálenost elktrod je OK , nevím teď přesné označení těch svíček, ale jsou dvou elektrodové, ty původní měly jen jednu.
Když jsem byl kupovat svíčky, bylo mi řečeno "Hlavně ne NGK do francouzských motorů, ve všech ostatních fungujou jako víno, ale tam ne." :o)

17.05.2006, 14:20 |
Smart RedBaron: zajímavej poznatek
jak jinak, ještě že nemám francouzký auto:-)))
bych s tim taky neexperimentoval
nám na brzdě řekli, že to pomáhá dost, ale u 1.1 je to stejně zbytečná investice a že s tím jezdíš 190 se fakt máš čím chlubit, co tam máš za kola, 145? ale je fakt že ve 160ti mě často předjíždějí fábie 1,2...

17.05.2006, 15:20 |
Smart RedBaron: zajímavej poznatek
SplitFire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doporucuji v kombinaci s kabelama
kabely udelam na miru dle origo - no problem
kabely udelam na miru dle origo - no problem

17.05.2006, 22:14 |
Toyo ja mam NGK a spokojenost maximalni,jiny bych nechtel :o))

18.05.2006, 15:31 |
Smart Tak popořadě: Kamil 306: kola jsou alu Dezent a pneu ještě origo 14/165 , ale to že dráhé svíčky u 1.1.i moc nepomůžou, tak tomu bych i věřil, právě proto se ptám abych se ujistil.
Newman : jaké kabely máš na mysli, já tam mám lištu s cívkami, takže žádné vysokonapěťové kabely nejsou zřejmě třeba.
Dík
Newman:kolik za kabely potrebuju na G3 2,0gti