Navštíveno 2398x

Mam doma Lupo 3L je to motor 1,2 TDi ale myslim že u VW by se to mělo shodovat i s jinejma typama.
Problém je, že když chvilku jedu tak mi začne blikat kontrolka žhavení, zkoušel jsem měřit svíčky a nejde do nich proud takže si myslim že je to nějaká signalizace závady.Netušim ale jaké.
Dík moc za rady
nevim jak VW ale u mercedesu kdyz se rozsviti kontlolka zhaveni zanmena to ze je nektera ze svicek pryc, odpoji se konekor z rele zhaveni a zkousecka hned ukaze ve kterym valci to je :-)
Ahoj, zkus se podívat, jestli Ti svítí brzdová světla. Může být špatný spínač brzd. světel (u pedálu), pojistka, nebo žárovky. To není hec, koncernové TDi to dělají.

07.06.2006, 11:10 |
Valis U VW je to myslim chyba v ridici jednotce.Chce to napichnout na VAG a odstranit

07.06.2006, 11:51 |
Tas u mne to delalo, kwooli spatne ukostrenym svetlum (prohnile kabely :o) )
je to signalizace zavady, me to napr. delalo neukostrene cidlo tlaku oleje, kdyz slapnes na brzdu prestane to?

07.06.2006, 13:58 |
capo První co uděláš nejrychleji jsou ta zadní světla, jako druhé to chce kontrolu paměti chyb. Může tam být třeba jen zkrat na kostru, ale už to bude blikat.
když šlápnu na brzdu tak se rozsvítí světla v pohodě, a blikání nepřestane. budu šňupat po drátech a zkusim změřit teda i ty svíčky
když bĺiká žhavení znamená to závadu v elektronickém systému vstříkování.EDC-elektronic diesel control

07.06.2006, 16:33 |
tappaja | Upraveno: 2006-06-07 19:17:53
nejrychlejsi by bylo zajet do servisu nebo za nekym, kdo ma VAG, za 10 vterin vis co se deje...
Jinak me blikalo pri vadnym brzdovym spinaci.
kamosovi to delalo kdyz mu zkomiralo palivovy cerpadlo :)
teda koukam ze ta kontrolka se tam rozsviti kdyz se rozbije jakakoli vec na motoru co? :o)
evidentne nejen na motoru :-)) takova holka, totiz kontrolka, pro vsechno (nedosla voda v ostrikovacich? :-)
Mne blikalo hned pri koupi new auta,byl to brzdovy spinac,po 4 letech mi to blikalo ted v zime,znacilo spatne vstrikovaci cerpadlo.Jen pro zasmani,byl sem se zajet zeptat,kolik je cena noveho a pry 50 000.-,kdyz jim tam necham sve stare :-) v origo servise...nastesti od te doby se samo zpravilo a vse v pohode....
Cupra.-)no ono to v podstatě bliká při vkaždé elektronické prkotině až po čerpadlo:-)
Kamosovi to blikalo na T4 2,5 tdi a mel prasklou brzdovou zarovku.
mě to začlo blikat když mi došla ve sklepě basa s plzní :o))) tak sem koupil karton a přestalo to :oD
koukám, že VW má diagnostiku chyb vážně těžce promakanou, signalizuje to vše od chybějící antény po KO čerpadlo príma :o)

10.06.2006, 21:20 |
htd MarauderZ28: :)