Navštíveno 515x

15.06.2006, 10:37 |
wekky Pasuje nárazník z clia sport phase II na clia ostatní (samozřejmně také phase II anebo III)?
O vikendu do mne vletela jedna ženská, co se neumí při otáčení rozhlédnout a když už se bude nárazník měnit, ten z verze sport se mi mnohem víc líbí... Jen nevím, bude-li navazovat na blatníky standardních verzí. Upevňovací místa by měli být shodné.
Pasovat by měl bez problémů, mám pocit že je jen jinak natvarovanej dizajnově... Neboj se toho... ;-)

20.06.2006, 08:02 |
wekky Tak jsem byl v servisu renault, aby mi objednali potřebné díly. No a s nárazníkem na clio sport bude problém. Díly se objednávají podle kódu na samolepce vedle VINu a nejdou dohledat podle typu vozu. Jen podle toho kódu přesně ten díl, jaký použil výrobce. Bohužel žádný sport ani neprodali, aby meli v databázi kódy k němu, podle nichž by mi mohli díl objednat :-(
Nemáte tu někdo Clio sport, kdo by mi byl ochoten samolepku opsat? Potřebuji pro phase II, což je model s velkýma špičatýma předníma svetlometama...
Opsal bych Ti to, ale mám Sporta ve fázi jedna před faceliftem, takže Ti asi nepomůžu. Ale mohl bych to zjistit v práci přes systém. Pár sportu jsme prodali:o). Co přesně tedy potřebuješ?