Navštíveno 1201x

taky na letišti :-) pěkně se tam s ním proháněli

Ja ani nevedel ze roomster je do terenu :-DDD
je to škodofka .... prostě nelíbí ...

18.06.2006, 22:32 |
clown nafoukla Fabka .. pro Fabiany je to VELKY auto .. bez urazek. tohle nikdy nebude velky :o)))

18.06.2006, 23:57 |
Lefi Je to hnus,nejvošklivějši auto co kdy škodovka udělala!!!
už jen přechod předních bočnich oken k zadnim,je to jak svařeny nějaky 2 odlišny pulky aut:(
Jako Lefi, fakt to je strašný

19.06.2006, 07:02 |
hanzz mně to připomíná papamobil :))

19.06.2006, 08:04 |
Mario to sou kokoti, ze tohle pustili na trh....boha
když jsem viděl jen reklamy (jak to všude chválí jak je to hafo prostorný) a znal jen z fotek, tak jsem si myslel, jak to není velký.......ale pak jsem si do toho sedl na autotecu a zhrozil jsem se - všude tak málo místa, sedadlo jsem dobře nastavil, nad hlavou nic, vzadu žádný místo - no prostě hnus a design by se dal nebýt té linie př. okna - to dělal někdo totálně bez vkusu.Přijde mě to prostě jako nástupce Fábie.Rodinnej vůz - ale tak max. pro manžele a dvě děti (malý v sedačce :-)
Ještě že mám auto stř. třídy a né takovou malou mrchu :-D
Jak se mi to nelíbilo,tak když jsem si to prohlídnul naživo,zas tak zlý to není..
Samozřejmě určitý výhrady bych měl...ale nejhorší ze všeho mi na tom přijde cena...340k za 1,2HTP je šílený a bude to žrát jak tank...(a nepojede)

19.06.2006, 10:54 |
clown Rustapha .. ono to jede tusim za 8 litru .. coz neni zas tak des, kdyz vem s ted odpor vzduchu ..
No Respekt .. tohle je predchudce Fabie II :o))) maska, palubka, interier komplet .. :o)))

19.06.2006, 11:33 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2006-06-19 11:38:08
clown:to asi i jo,ale ruku na srdce-neslušela by tomu víc 100k 1,6 ?
A počítám,že by jezdila za podobnou spotřebu..Když teda mluvíme o benzínu..Jinak aspoň 1,4 TDI (ovšem zase potom ta cena..ta cena...pak se to bude tutově blížit někam k půl mega a to je šílenost..achjo..)

19.06.2006, 12:00 |
clown Rust .. slusela .. , ale ber to tak, ze to je auto na vozeni deti do skolky.
:o))
tomuhle autu by nejvíc slušelo kdyby ho nedělali ...
a ono tomu pri jezdeni na te trave neupadla ta plastova kost, co je mezi ramenem a stabilizatorem? :)
ty jo, zezacatku jsem to auto vubec nemusel, ale ted cim dal vic ho vidam, tim vic mu prichazim na chut...
ta plastová kost vydrží vše, ne náhodou tyhle kosti z oktávy vozím na Probe :o)

20.06.2006, 11:51 |
Toyo hnus humus , fuj fuj , bléééé :o((( nelibí