Navštíveno 1559x

01.07.2006, 08:04 |
Cali8v | Upraveno: 2006-07-01 08:05:38
Tak jsem rano vlez do garaze a ten haijzl pes mi rozkousal moji novou sedacku :-(((((( jsem z toho hrozne nas.... a nevim co s ni dokázal by ji někdo opravit? Fotky jsem zatim neudelal nemel jsem na to silu pouze dam fotku jak vypada a kde mi to roztrhal (označeno červeným kolečkem)
ahoj, asi tě moc nepotěším,ale tohle je na přečalounění komplet sedačky:O(
respektivě se musí tak jako tak ročalounit, přešít a nasadit, což v konečném důsledku vyjde stejně jako přečalounění /tedy finančněú
no ono je to rozkousany presene na tom miste jak je vyznacene proste jen ten stribrnej kuss napisem
No to je jedno, stejně čalouník musí sundat čalounění, vypárat ten střední díl a našít tam jinej díl, takže vlastně ta samá práce jako když čalouní novu sedačku. Nemluvě o tom , že tenhle materiál je ndopstupnej, takže aby to nějak vypadalo, tak by se muslely takto upraovovat obě!

01.07.2006, 12:31 |
JR v tomhle pripade je levnejsi koupit novou sedacku
kapku nechápu jak pes vykouše díru do opěráku to byla položená ne ?
ty woe, to bych to asi precalounil psim koziskem :-)
Mar. : taky nechapu jak se mu to povedlo kdyby ty kraje nebo tak ale tenhle prostredek asi mu slo o to me hodne nasr... navic nevim jak se do auta dostal a sedacka je uz pridelana no jsem na prasky
.mycTD : asi to tak udelam :-)

01.07.2006, 16:54 |
Mac řešení do budoucna: Zabít psa !
Nebo mu dát větší prostor, dělají to, když mají málo místa. Tohle měla sousedka pořád, zavírala ho v kuchyni. Pak otevřela dveře a nechávala mu celý byt, když byl sám doma a bylo po problému.
Mac : Dobrý rešení :D ale jinak ma obrovskou zahradu na místo si zrovna stežovat nemůže

01.07.2006, 17:27 |
Sarka Nestačí zavřít dveře auta?
Jinak chápu. Máme dva psy a taky by mě to naštvalo.

01.07.2006, 22:58 |
Mac Tak před odchodem mu dát pamlsek - kostičku s Rohypnolem ;-). A dobře nadávkovat, aby to vydrželo, než přijdeš :-D

04.07.2006, 23:47 |
20bad pes=nejlepsi pritel tunera:-)))))ja mam v aute chlupinec od toho mýho zmetecka:-)
jo co bych dal jen za chlupinec :-(