Navštíveno 504x

10.07.2006, 21:50 |
mourl Scháním nějaké levnější tlumiče na mého mazlíka....našel jsem na www.mjauto.cz značku KaYaba.....zná to někdo? mají docela přijatelné ceny přednní kus 2050kč a zadní 1850kč ks....nebo víte o něčem lepším?
Zkus Bilstein lepsi ceny kvalitativne asi na stejno

11.07.2006, 17:31 |
mourl nevim kde se da sehnat?

11.07.2006, 19:34 |
mourl asi se na ty levný vykašlu.....takže: Monroe nebo Sachs? dík
hele ja bych rekl ze jak Kayaba tak bilstein jsou podle mejch zkusenosti lepsi nez monroe nebo sachs

11.07.2006, 22:26 |
Kmoda Japonske Kayaby mam na Civiku a spokojenost.Plynokapalinovy.Mam na nich asi 70tisic km.

11.07.2006, 23:27 |
mourl Lepší? vždyť ty Kayaby jsou to nejlevnější co jsem na netu našel? Ale podud je to opravdu tomu tak tak budu jenom rád ušetřím okolo 4tis za sadu :-)
Kayaba je jedním z předních světových výrobců tlumičů pérovaní té nejvyšší kvality. Výrobní závody jsou situovány v Japonských městech Gifu, Sagami, Urawě, Kumagaye a hlavní centrála je ve městě Tokyo.
Firma byla založena v roce 1948 a jen v Japonsku zaměstnává 4200 zaměstnanců. V současné době tvoří její základní jmění 19,113 milionů jenů.
Mezi nejvýznamnější zákazníky – prvovýroba, patří firmy Honda Motor, Komatsu, Mazda Motor, Mitsubishi Motors Corporation, Nissan Motor a Toyota Motor. Na našem trhu nabízíme tyto kvalitní tlumiče pérování v několika různých provedeních.
Jako lahůdku pro nejnáročnější zákazníky nabízíme řadu Ul- tra SR, která byla speciálně vyvinuta pro sportovně založené řidiče s vysokými nároky na jízdní vlastnosti. Ultra SR jsou určené pro maximální namáhání v extrémních podmínkách při současném zachování nejvyšší úrovně bezpečnosti.
Zdroj: www.automedik.cz

12.07.2006, 14:25 |
MiraF mourl :....přešel jsem od Gabrielů přes Monroe až k současným Bilsteinům a jsem hodně spokojen!
Na Mazde Kayaba origo tlumice z vyroby vydrzely 240 tisic km a ok nikde ani stopy po tom ze by tekl olej pak jsem koupil monroe Sensatrack a do 3 mesicu v riti :-))