Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Povlak na pístech?

o Navštíveno 906x o
o 27.07.2006, 21:14 | Wheelman
Chtěl jsem se zeptat, co je to za "povlak" na stěnách pístu, ne na horní straně ve spalovacim prostoru ale jakoby pod kroužkama, dá se nějak "obnovit"
Jsem dneska zase perlil po dlouhý době a posral všechno co šlo :-(

o 27.07.2006, 21:44 | šejtan
karbon , proč?
o 27.07.2006, 22:12 | Wheelman
karbon?
Myslel jsem že to bude něco jako ta Nitridace nebo tak něco.
Protože se mi to z toho povedlo dostat :-( po radách "odborníků" a mý blbosti
o 28.07.2006, 17:17 | JP
Nitridaci bys "sundaval" dost těžko:)

Jinak proč ti vadí, že jsi z pístu dostal karbon?
o 28.07.2006, 22:43 | tappaja
nejak se v tom ztracim.
Wm se pta na povlak pistu, valce, co vim a nedavno se to tu neuspesne resilo, tak se asi jedna o NIKASIL nebo nejakej jinej povrch.
Urcite nemluvi o karbonu.
Sundat nikasil pujde asi dobre, kdyz si clovek naleje do motoru nejakej "super zlepsovak" a zadre to.
o 29.07.2006, 09:45 | Wheelman
Karbon jsem z toho dostal a z toho jsem měl radost, ale slezl z toho i navíc ten povlak na sukni, což jsem zjisil že je "Moly coating" a že se to dá obnovit.
Teď ale kdo by to dokázal?!?!?
o 29.07.2006, 13:39 | MarauderZ28
vůbec nevím o čem mluvíš ...
o 29.07.2006, 14:10 | Wheelman
neni to povlak na válcích, ale na pístech, na "třecí ploše s válcem. Potřeboval jsem dostat z pístu karbon, kterej byl v místech spalovacího prostoru (nahoře) to se mi povedlo ale zároveň se mi s tím povedlo dostat dolu i jakýsi neznámý (asi to Moly coating) povlak, který je až v místech pod pístníma kroužkama, na "sukýnce" toho pístu.
A právě potřebuji vědět jestli je někdo schopný v čr tento povlak zachránit nebo jestli se mám rovnou koukat po jinejch pístech :-(

Asi je na mě trochu moc vedro, tak píšu trochu jako tatar :-)
o 29.07.2006, 14:57 | Taran
Myslíš tohle?
Jestli ano, tak co máš za auto prosím tě :o)) Je to sice docela běžná věc, ale pro dosti vyšší tlaky a teploty. Ve státech kontakt mám, ale to tě asi nezajímá.

foto k příspěvku  od Taran

o 29.07.2006, 19:15 | Wheelman
Ve státech už mám kontakt taky :-( takhle černý to nebylo, byly to takový "vodorovný linky" na povrchu, ale bude to něco podobnýho.
Motor je to ze Civica VTi B16A2
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3505 sekund.