Navštíveno 2310x

Zdravím všechny chtěl jsem se zeptat čím by jste potáhli strop v autě? dík za rady a nápady

30.07.2006, 19:02 |
Nalim Pokud je hladký a lpotáhnutý lesklým materiálem,tak se dá dobře poflockovat 1mm flockem a budeš to mít jako semiš.
Ale jestli je to látka,tak bohužel nemůžu pomoct.
Asi potom látkou,ale bude to složitější.
Jinak info najdeš na www.flock.estranky.cz

30.07.2006, 20:14 |
JR alkantarou

30.07.2006, 20:14 |
JR

31.07.2006, 19:01 |
toom nevim ty dratky od te neonu chtelo by to s tim neco udelat :)))

01.08.2006, 10:06 |
Libor Nalim: nějak mě zaujal ten flock na strop,kolik by to asi stálo na strop???
Libor: nedoporucoval bych ti to...
budes si pak pripadat jako kdyz mas svrab(ci jak koliv to chces nazvat), jelikoz se ty nitky cas od casu uvolnujou a padaj... :D

01.08.2006, 11:52 |
JR ted prijde Nalim a vysvetli nam, ze o tom nic nevime :-))))
mám auto komplet ve flocku a nikdo si to do auta nedávejte je to děs lítá to po celém autě není to vubec odolné a je to na prd rači investujte víc nebo rači nic já ted každej dílek postupně dávám do laku a je práce to sundat je to na prd ale strop je jedinej co vypadá dobře ale lítá to z něj!

03.08.2006, 21:45 |
Nalim Tak ti to někdo odfláknul a nemáš to stříkané na lepidle.
Mám to v autě a nic mi nelítá.Asi máte jiné zkušenosti než já.Dělám to dlouho a nikdy nikdo si nestěžoval.
4SPIRIT POŠLI MO FOTO TVÉHO AUTA nalim74@seznam.cz
Zajimavé je,že se flock používá skoro v každém autě přímo od výrobce a nikodo nenadává.Ale jak někdo chce něco dělat na kšeft,tak se najdou rýpalové.Ale to je zevším.
Klidně pošlete plast..naflockuji a uvidíte,že to normalním používáním nesundáš.
I tak vám přeji hezký večer a nebo den.

04.08.2006, 11:35 |
Caspeer | Upraveno: 2006-08-04 11:36:28
Plně souhlasim s Nalimem!!!
Když je to opravdu kvalitně udělaný, tak s tím není vůbec žádnej problém.
Taky mam palubku ve flocku a nic mi z ní nepadá.......

jj jako ti dva predemnou, kamops ma poflokovany temer cely interier a myslim ze to jeste i dela a dela to opravdu kvalitne, ten interier je porad jako novej, dokonce je i flock na mista kam sahas rukou a vydrzi to tam uplne v pohode (klika, radicka, atd.).
Pokud to nekomu pelicha a lita po aute tak je to proto ze proste chtel usetrit kazdou korunu namisto toho aby to mel kvalitne, holt kdyz si nekdo neda rict tak je to tezky.
Proste ridit se heslem nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levny veci
Nevim,vzhledem k tomu ze mam kamarada ktery flokoval a mel tim udelane nekolik aut se kterymi jezdil amel sem tu cest s nim neco malo anjezdit a vydet jak se flock po case meni ci nemeni,mohu rici ze na me to udelalo velky dojem,i po pul roce vse krasne drzelo,vypadalo perfektne-utulne.Co vim je velky rozdil pokud to nekdo dava na lepidlo/pomerne draha zalezitost/ nebo na syntetickou barvu.Momentalne take planuji poflockovani cele auto,vubec se toho nebojim..
Opravdu nevím co říct na technologii FLOCK už mě pod rukama prošlo dosti věcí na poflockovaní a podle mě na řeči že to je na prd tak se musím jen po usmát nad těmy co od toho odrazuji když se člověk drží správné technologie tak není žádný problém jen si vzpomínám na školení u fy unojaneba tak tam kladly důraz na lepidla a je to tak kdo používá nehrašky nebo to ojeb... tak se nemůže ničemu divit používám vše od uvedené fy a není problém ale to je každýho věc jak říkám pořadně a kvalitně umít trochu zdrsnit a umít i několikrát a použít dvousložkové lepidlo každý povrch chce jiné lepidlo tak vybrat to který je třeba a vísledek je na místě.