Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Ot:pásy

o Navštíveno 659x o
o 08.08.2006, 00:45 | Piskoteek
Zdar lidi rozhodl jsem se že si pořídím asi 3 nebo 4 bodové pásy...šupnul jsem si inzerát a když to nevyjde tak bych koupil nove a ted k otazkam
1,kde nejlevneji koupit v eshopu 2ks pásu(modrý)

možná už se to tu řešilo ale:
2, Jak ty pásy nejlépe a hlavne pro mě nejbezpečneji namontovat do auta na originál sedačku...Bude to F.Brava(v zadu jsem nevezl nikoho ani nepamatuju) kdyby to šlo tak se prosím rozepište nebo nějaky fotečky kdo už to dělal a má to dokumentovaný..díky kluci

o 08.08.2006, 01:08 | Mac
To si taky rád přečtu a poučím se. Zatím žiju v domění, že prakticky to nemá přínos, pokud nejsou při nejmenším sportovní sedačky a v nejlepším případě i klec v autě.
o 08.08.2006, 09:03 | FD_Ondra
Piskoteek:
ad 1/ nekupuj nejlepvnější ale takový s E-homologací.
ad 2/ 3-bod na normální ježdění postačuje...
uchycení:
- předek na sedačce a u dveří na originál úchyty
- zadek ideálně na středový úchyty pro zámky pásů (zdvojená síla) případně do horních úchytů v C sloupku... záleží ze který pozice tě budou míň tahat do strany... tohle dobře eliminujou Schrothy který maj nastavitelnou délku vnitřního popruhu... Každopádně STKčkem projdeš snáž pokud je budeš mít uchycený dole v sedačce...

jo a pokud narazíš na STK na debila, nedej se odradit kecama že musíš mít soutěžáckej průkaz a pod... některý technici žijou v éře před dinosaury :-))))) když by ti někdo dělal problémy, ozvi se mi a vyřešíme to ;-)

snad takhle stačí...
o 08.08.2006, 11:25 | Piskoteek
No sportovní sedačky nechci...Proto se ptám jestli to má smysl misto ob. pásu dávat sport 3bod nebo vic...chci to hlavne z hlediska bezpečnosti protože bohužel nemam na spolujezdcovi erbeg a mladou mam celkem rad tak jsem o tom pasu přemýšlel...

Jinak fakt nevíte kde dobře koupit nejakej ten pás??S STK nebude problem mam ju na 2 roky a to už to auto za dva járy nebude u mě:)

FD_Ondra:díky no chtěl bych se na ty pásy podívat naživo ale v Kroměříži to nikdo nemá..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.