Navštíveno 916x

CHtěl bych poprosit o vt předních světel a zároven o radu ktery se tam vic hoděj díky mooc.
Tmavé-
[ Link ] čiré-
[ Link ] 

24.08.2006, 09:39 |
Pinky dal bych černá
nic moc, ale tak aspoň něco :-D

vypadá, jako když šilhá :-D
tohle je už lepší

24.08.2006, 11:00 |
Boris no na zadních sem vždy radši pro černý ale tady bych dal asi vyjmečně ty čirý a není to tím, že s černejma šilhá.... ; ) a beru v potaz i černou kapotu... ty černý blinkry tam jsou jak pěst na oko.....
No tak to je masakr Vt bys to moh dělat zavodně:-)nene díky..ja právě chci ty čirý a nevim jestli pujdou k ty karbonovi kapotě::??
ty černý jsou v blbým úhlu, s tím víc nevykouzlím, čirý jsou už docela v pohoděěěěěěěě :-D
bracha měl taky černy......

tak zkus ty cerny jeste jednou bud tady
[ Link ] a nebo foto.

ne-e, jsou focený zase pod ůhlem a ne čelním pohledem takže by to dopadlo stejně
jj bracha je Pepino Honda....
a ještě jednu ...

jj viděl sem ho na honday.ja vim jak vypadaj jen sem to chtěl vidět u červenýho auta s černou kapotou:-)

24.08.2006, 13:22 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2006-08-24 13:24:35
si měl říct hned:

parada ještě ho přelakuj na mou červenou:-)

24.08.2006, 15:17 |
gigo no, tak já jsem skočil vyfotit moje... nevím, jestli ti to pomůže... za mnou byla garáž, tak jsem nemohl vyfotit z větší dálky... :-(

24.08.2006, 15:20 |
gigo
gigo:ty zas nemáš černou kapotu:-)poznáváš svoje kola:-)

24.08.2006, 15:32 |
Kmoda Zajimalo by me jak by tam vypadaly tyhle a jak budou svitit?

24.08.2006, 15:33 |
gigo jj, poznávám :-) už ti to jezdí?
jinak pokud jsi měl auto, byť lehce, kleplé na předek, tak ty světla absolutně nesedí :-( bohužel i můj případ
Na předek naštestí ne..no a jak svitej??je to lepší než origo??
jojo už to frčí jak má ještě sem musel koupit novej rozdělovač.ja chci ty čirý světla ale nevim jak k ty kapotě.-(
Kmoda:no to vypada jako takovej lepši original..tady je máš

24.08.2006, 15:42 |
gigo nezdá se mi, že by svítili lépe než originály :-( spíš je to horší...chtělo by to do toho xenon
Kmoda: Vypadaj trochu divně. To už radši nech origo.
Dal bych světlé v tvém případě....