Navštíveno 985x

Cau borci muzete mi poradit jaky si mam koupit tmel?
Budu si brusit karu aby tam nebyla koroze a nevim cim to mam zakitovat!? Dikec. Budu to delat poprve tak sned to vyjde!
podle toho jak moc budes kitovat
glass a kit podle druhu vyroby
nektery maj stredni a final nektery jsou uz bez jakyhokoli rozdeleni
kazdopadne u glassfaze a kitu dodrzet znacku
jinak vybrousit glass do 80% a zbylejch 20% povrchu delat kitem
aby ho tam nebyla moc velka vrstva
Tak zalezi jaka koroze, jestli si myslis, ze zakitujes korozi, tak se mylis, vsechna koroze musi bejt odstranena, takze poradne vybrousit az do kovu nebo vyriznout a vyvarit.
Jinak to mas za par mesicu zpatky.
Skelnej tmel bych nepouzival, prijde mi to zbytecny, pokud se bavime o dobre pripravenym podkladu a ne prekrejvani der na hulvata.
Takze ti postaci nejaka solidni dvouslozkova zakladovka primo na kov a na to pak uz tmelis. Radeji nekolik vrstvicek, nez jednu megavrstvu.
No neni to zadna brutalni koroze jen mi to uz bublinkuje na par mistech. Jinak diky za tipy zitra se do toho pustim.
Collin :No jestli to bublinkuje-může to bejt víc,než si myslíš...ale bruska ti ukáže víc...musíš se dostat na zdravej kov-jinak je to zbytečná práce..

10.09.2006, 13:07 |
Machča | Upraveno: 2006-09-10 13:09:45
tappaja psal brousit korozi :-)) a skelnej tmel se pouziva proto aby se to nepropadalo pokud byl povrch narusenej korozi tak je to nutnost
To Machca: Nevim o tom, ze by to byla nutnost. Kdyz pouzijes doporuceny postupy+kvalitni materialy, neni duvod, aby se ti cokoliv propadalo.
Popravde receno mi prijde skelnej tmel spis dobrej na prekitovani papirem vyztuzenyho prahu, a treba pri kompletni renovaci (poctivy) nevidim v jeho vyuziti vyznam.
nj me by jen zajimalo jak jinak srovna ten plech zvlnenej od brusky a jde taky o to kolik vrstev tam bude kdyz to bude poctivej lak tak jich tam par bude a kdyz tam da livanec kitu tak se to nekde propadne protoze to bude delat poprvy
Uz to mam vybrouseny az na zdravej plech. Je to trochu propadlí ale snad to dobre dopadne. No kdyz bude nejakej problem tak to dam odbornikum.
Je to vic rezli nez sem myslel. Ale uz to mam temer hotovy