Navštíveno 1656x

Co je tohle za bazmek?

je to napojene na sani.
K cemu je to dobre?

17.09.2006, 17:14 |
mourl to bude nějakej uhlovej filtr ne?
taky bych řekl, vypadá to na baňku s uhlím...
na co by sebou vozil brykety?
joke

17.09.2006, 17:54 |
mourl to Zephyr_Killer: to je alternativní pohon..to je dneska v módě.LOL
tééé wůůůl :-))))
na kladně se zas bude těžit :-)))

17.09.2006, 18:34 |
paia aktivni uhli?

17.09.2006, 18:36 |
paia kdyztak napis, jakej je to kod motoru, vecer se ti mrknu do etky.

17.09.2006, 18:42 |
mourl nebo je to předehřev uhlí, co se pak dá na gril a hned se může grilovat...dobrá vychytávka na srazy...chviku hrát muziku (zapnutý motor) a pak se přendá uhlí rovnou na gril :-)) a maso je za chvilku....No už dost bylo OT
Sry :-))

17.09.2006, 19:10 |
RedBaron | Upraveno: 2006-09-17 19:11:20
No, já myslím, že je to další věc, kterou tam v Ingolstadtu dávali, aby se mohla porouchat :o)
kuwa vi ste chytří :-)))))
paia>to nemuzu slouzit.Je to kamosovo a ani on nevedel co to je tak jsme zacali hledat na Netu.Kdesi na sraze mu nekdo rikal,ze by to udajne mel byt motor co puzivali nemecti stihaci na dalnici.
copak to má za vstřikování??typl bych to na nádobku s aktivním uhlím
hele neni to treba vodni vstrik

17.09.2006, 20:38 |
paia zkusim se doma mrknout na motory, vypada to moc komplikovane, na to, aby to tam bylo jen tak pridelany, takze je to urcite primo od Audi.
pro jistotu jeste jedna fotka

určo uhlo to má snad každý auto ...
k cemu je to dobre?Ja to tam nemam,nebo jsem aspon nic takoveho nevidel.
to můžeš mít v podběhu ... myslím že to je odvětrání z nádrže a zachycuje to páry nebo co ...
uhli taky mam, vedou z toho tusim dve hadice. Ale nikdy jsem to moc nezkoumal, takze by me taky zajimalo, na co to tam presne je a jestli to muze zpusobit nejakou neplechu.

18.09.2006, 10:17 |
paia vcera vecer jsem to casove nezvladal, dnes na to mozna nezapomenu
to by mela byt nadobka s ''aktivnim uhlim'' dava se to kuli tomu, ze se sledujou emise auta nejenom z vejfuku ale i kdyz to auto stoji je to z odvetravani nadrze v ty nadobce se zachycuji vypary a potom se v urcitech rezimech jizdy pousti do motoru kdy je podtlak tak akorat budto elektricky ventilem z ridici jednotky a nebo jednoduse podtlakove
tohle jsem měl na Kadettu v levým podběhu...

18.09.2006, 19:10 |
pov KE-Jetronic, 66kw, jak se pise vsude nademnou, nadobka s aktivnim uhlim.

18.09.2006, 19:31 |
mourl hele nemáš ten motor nějak divně? kdo ti ho tam dával :-))))))
Joke
Já si nemohl pomoc...sry

18.09.2006, 19:58 |
Zephyr | Upraveno: 2006-09-18 19:59:55
mourl> kuwa sem psal že to není moje.Já bych si němca nikdy nekoupil. Já mám Korejské Inteligentní Auto :-))))))))))
BTW>sem se před chvílí díval do motoru a mám tam taky nějaký černý válec s dvěma hadičkama.Takže asi taky nějaká uhelná pánev či co :-)))

18.09.2006, 20:03 |
mourl to Zephyr_Killer: jsem to tak nějak tušil že je to nahoře napsaný ale kdybych to napsal že má kámoš motor špatným směrem tak by to tak nevyznělo :-))..Jinak Korejec jo? já mám Angličana! :-)

18.09.2006, 21:47 |
Smart Semysak : Taky jsem uz slysel tuhle verzi, takže máš pravdu. Já to mám také v podběhu. Od sání mi jde do podběhu taková gumová lehce opředená hadice, tak jsem se ptal v servisu co to jako je a bylo mi vysvětleno zhruba to sámé co říkáš Ty. Někdy prej může odejít ten ventil a třeba za studena může někdy cvakat ...