Navštíveno 1645x

doporucte ? diky !
neco ve spreji ?
nasel jsem uz drivejsi diskuzi ale nejak nejsem moudrej
[ Link ]
to máš jedno co..základem je to dobře očistit a odmastit..pak to drží..
problém odmaštění byl v mým případě 1 pokus o barvení bloku.. na některejch se mi to oloupalo (modrá od motipu... obyčejná barva ve spreji)
ted po dokonalým očištění a odmaštěni se to neloupe.. je to nějaká modrá metla..taky to není barva přímo na motor...
zkusim tu hammeritku asi . . .
Jestli do toho můžu kecat, tak pokud je blok hliníkový, tak očistit blok, pak základ Galvinol (je to na lehké kovy) a na to 2 x vrstvu Alkytonu. vše je od firmy Rust-oleum a mám to dva roky a drží krásně a nanáší se to štětcem a krásně se to rozleje a udělá hladký povrch.
Tady jsou nějaké foto jak to vypadá:
[ Link ] [ Link ] Blok, prsa i altík mám alkytonem, výko ventilů a sání je komaxit.

21.09.2006, 18:50 |
out tuner:uf...krasna práce...tomuhle se říká do šroubku:-)lepší jak nový!
mám na motoru i na brzdičích tu hammeritku a zatím ok (jen na brzdičích to trochu zasmrdělo a zahřálo se to - ze začátku,asi než to vyschlo)
Tuner#2: jako out.... osobně jsem už hodně dlouho neviděl fakt hezkou škodovku... souhlas s tim že když vyjela z fabriky, byla na tom určitě hůř :-))) Jinak ty barvy co píšeš jsou běžně k dostání nebo nějaký speciálky? konečně začínám odstrojovat motor, takže mě to čeká taky...

21.09.2006, 22:01 |
m1tv jo jako tuner mam na brzdičich a drži je to tam 2roky a pohoda ... chce ale dodržet přesne to natirani jak pišou na plechovce ..
All: Díky - má to pár much - ty snad vychytám na příští sezónu :o)
Barva je k sehnání ve speciálkách - každý jí zná pod názvem Alkyton. Mám tím udělané i nápravy a barva je pružná a odolná vůči kamínkům.
Tuner#2: díky za info, poptám se po ní...