Navštíveno 1064x

chtel bych poprosit,jestli by to nekdo nemohl dat do cerna barvy,abych vedel,jestli do toho jit,nebo ne.predem diky

a kdyby se chtel nekdo vyhrat a dat to i k zemi a nejake slusne kolecka,nezlobil bych se.Ale ty kola nejake,ktere jsou v moznosti sehnani a v dobre cenove relaci.diky moc
co se ti na tom laku nezda? Kdyz ty prachy vrazis radsi napr do tech kol, tak udelas lip.
kazdopadne bude vypadat nejak takhle

no,kola uz mam vyhlidle a mozna do nich pujdu,jeste je trochu polestim a bude.Kdyby se teda nekomu vazne chtelo to hodit do cerne,tak predem dekuji
co mas vybrany? Vali se mi v garazi Borbety A 15"x6" 4x98
Jinak ja bych to videl na neco takoveho:

sežeň kola a trochu chromu ;o)

for mycTD-kolik bys chtel za ty Borbety?jestli mas foto,posli mi je prosim na mejl,mam ho v nicku.diky moc
Magic 007-chromu je tam dost,chromova maska je taky doma,takze urcite o chrom nebude nouze,jenjsem chtel,aby ten chrom vynikl,proto jsem to chtel zkusit v cerne..
a pod kapotu motor z ritma abarth 105/125/130.. at to jede...tohekl auto jsme ve slušným stavu neviděl ani nepamatuju- ty máš zřejmě vyjímku
[ Link ]
Honza2.016v -diky moc,auto ve slusnem stavu je,aby ne,kdyz ma najeto 53tis. km :) motor vidim jen decent,zadne brutalitky
snazim se proste,aby to vse bylo v poradku a vse chodilo,tak jak ma....
a proč něco vymýšlet, když stačí nenechat sériovou 1,6tku z verze special DOHCčko, který má v základu 1oo hp při 62oo rpm.
no,ja tam mam 1500ccm,tak premyslim jen o filtru a predelani vyfuku,bude to jezditvazne jen na srazy,takze me bude stacit pohodova jizda:)
Jen nevim,jak to hodit k zemi,skrz zadni listove pera:(Nedokazal by nejak nekdo pomoct,nebo jen neco navrhnout...

15.10.2006, 20:00 |
MAGIC-007 | Upraveno: 2006-10-15 20:03:57
existují asi 3 možnosti buď to pero nechat vyhamrovat někde u kováře, případně vyrobit nové na zakázku, anebo pokud máš pero z více částí tak (třeba ze dvou) jedno pero ubrat (docela na prd řešení, ale pokud jde jen o vzhled...). Obvykle se to dělá tak, že se pero vypodloží v určitém místě - nafoť spodek
zitra dodam foto teda spodku,no vidim,ze to nebude asi zadna sranda to dat k zemi:(
udělej do kufru pořádnou zástavbu a ono si to sedne dolů samo :)
zastavba je v planu,prave nad tim jsem taky premyslel,ze by si to diky tomu mohlo sednout:)
taky bych spis usetril za lak a resil nejaky old school kola...
ty HTN tomu slusi ;-)
jo HTN tomu slusi,ale ja opravdu bych potreboval poresit nejake dostupne levne kola,ktere by tomu slusely.

16.10.2006, 13:44 |
MiraF ...kup BBS Mahle 6x13,ted jsem je někde viděl za 5litrů,...nech si namotat tvrdší a nižší pružiny v Plzni( 4.700,-Kč/sadu) a vyměn nápln v tlumičích za tužší.
...lak bych nechal přebrousit a pak by se vidělo?( 1.000,-Kč - Kroměříž)
MiraF-psal jsem ti mejla,tak se kdyztak pak ozvi,no za tu cenu bych ty kola bral,ale nevim kde jsi je videl a kde bych je mohl sehnat,no budu muset hledat...
plzen mam trochu z ruky,takze to asi nelapne:(
ale je jasne,ze to auto musi jet k zemi:)

16.10.2006, 14:33 |
MiraF Misa 106 :
....něco jsem našel,Spax dělá tlumiče,aspon tam píšou Fiat 125,nebo se mrknout na Ebay.de
Plzeň - jak jsem Ti psal,poslat poštou mustr origo pružin a napsat snížení jaký chceš + %- álně o kolik ztužit!
...s těmi listovými péry,přesně jak říkal Magic
MiraF-na ty tlumiče hned kuknu,ten zadek budu muset poresit,jak tady pisete,no uvidime..jinak diky moc

16.10.2006, 14:44 |
Lukaash | Upraveno: 2006-10-16 18:03:57
jukni na ty 7x13" ATSa ... zatim maj zajimavou cenovku ;-)
tak sly za 119E, coz mi na obuty ATS Classic (lesteny+ cerna) v tomhle rozmeru a stavu prijde jako super cena...

17.10.2006, 06:46 |
MiraF Lukaash :
...to máš pravdu supr cena!,dokonce někde ve svý složce mám ATS classic v rozměru 9,5x13

17.10.2006, 08:53 |
MiraF Misa 106 :

no,tak vcera jsem drazil jedny ATS,byly cele stribrne,ale bohuzel jsem to nestihl:(nevadi,neco se urco najde
Lukaash:jo ty ATS byly za super cenu,ale ja nebyl doma na konec aukce,takze bohuzel:(