Navštíveno 4500x

Kde bych sehnal ostrou vacku na Felicii 1.6mpi v cene okolo 4tis??
nevite kde sehnat?
[ Link ] - zkus to tam - přebrousí ti asi tu tvou na praktickxy jakoukoliv "ostrost" a zvdih ale přes 280°byhc do provozu nešel... (v rámci možností seriovýho profilu)..hodně kvalitní práce ,cena možná bude trochu vyšší (cca500,- za palec + tepelny zpracovaní)

18.10.2006, 20:54 |
resik kup auto s vetsim vykonem a hotovo...neres vacku ktera ti stejne nic neprida...stejne se k hranici 100PS ani nahodou nedostanes...
UTOPIE...
Kamarád měl v 1,6 Feli vačku,čip od Cimbu + nějaký další upravy. Jelo to neskutečně. Dostal se na necelejch 115 koní. Nehoráznej zátah...
Sám mám vačku a čip od cimbu a pár dalších drobností.
Jede to o poznání lépe.
Ale že by to byl nehoráznej zátah?
To nevím,to asi ne.
Ale jede to pěkně!
A aby se dostal tam co říkáš,tak musel mít udělanou hlavu
a kompletní výfuk od svodů.
Ale jinak těžko.
Reál je tak do 100ks
Hlavu měl taky dělanou...
Svody nevim, ale měl tam jěště nějakej sportovní výfu(c)k a upravený sání...

19.10.2006, 15:06 |
resik MLAdas:
"sportovni vyfuck ti nic neprida...
no a pokud to byl nejakej UNI tak mohl spis neco z vykonu ztratit....
jo a cim tech 115 PS brzdil??snad ne orig. kotouce a desky... :))))
Kotouče tam měl vrtaný a dastečky taky dával nějaký jiný...
Tady je foto...

podle fotky to vypada ze tam je tak 300+ PS
Tohle auto měl kamarád před 3 rokama. Už ho prodal. Ale jelo to fakt pěkně...
nemuzu si pomoc ale felicie, ac sebe lip udelana nikdy nepojede pekne. :o)
a ruku na srdce z 1.6 po takovejch upravach dostat 115k je ostuda ze to z vyroby nemelo ze serie uz kolem sta koni. chapu lidi co si to koupi a jezdi s tim do prace a neresi to, ale kdyz si chce clovek koupit neco na svezeni, tak nechapu proc cpou penize do skodovky, porad to bude skoda slov. :o)
navic 115PS v serii je o necem jinym, nez 115PS vyhonenych nekde od 7000 do 7250 RPM s volnobehem asi 2000
Ale taky je rozdíl 900 a 1300kg...
HROCHfelda je pěkná :o) kdoví,kde je jí konec..
to jakuza ale pojede :-)

stejne by me zajimalo co pojede lip jestli koncernova 1.8 G60 nebo 1.8T v ty feli

22.10.2006, 23:46 |
zrno prodej felinu a kup si vti nebo stačí obyč crx s 92ma kW a neřeš vačku atd.... tam kde felina s laděním končí tam začínají vti v serii
a co se týče podvozku a jizdnich vlastností to myslim neni třeba vubec komentovat.
jj podle mě není umění koupit si silné auto ale překvapit ty co jej mají a natřít jim to s tzv. FELICIÍ
felda166: mám známého který mi bude dělat hlavu a nechá mi i přiostřit vačku. odlehčím setrvák čip mám od cimbu svody 4do1 podle kitkaru a komplet výfuk remus určený pro golfa 120PS tak uvidím :)