Navštíveno 1389x

25.10.2006, 17:44 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2006-10-25 17:49:56
Lidicky jaky mate zkusenosti s air-ridem v normalnim denni pouzivanim? o jednom uvazuju ;-)
Já osobně ne, ale Frančesko teď o něm mluví na DVD TUNING magazine a i co jsem se s ním bavil, tak jen samé chvála a to s Octavií jezdí po Plzni každou chvíli. na rychlé svezení to není, ale zas neřešíš, když je před tebou příčnej práh...
jasny to s tou rychsti mi rikaji vsici... co to znamena? jakoze se s tim neda letet dve kila?
Navíc je to snad jediný člověk u nás, co s tím autem opravdu jezdí denně - většina lidí co mají vzduch, tak jezdí jen na srazy.
Dá se s tím ject i rychle, ale na střední polohu co si nastavíš jako provozní, tak je to měkší než dobře navržené pružiny a k tomu tlumiče. Tvrdý je to akorát, když je to úplně nahoře - ale pak je to off-road :o)
:-D jasan tomu rozumim... vyresilo by mi to hodne problemu a byl bych konecne frykulín (free, cool a in) ;-)

25.10.2006, 19:41 |
TUNER ....ale to už ty dávno jsi.... :-D
luke-kaz: do ceho?
jinak zapomen na sportovni jizdu :-/

25.10.2006, 21:45 |
m1tv a sportovni jizdu se dlelaly prej taky naky podvozky davaly k tomu naky sport tlumiče a jiny měchy . ale jestly to funguje netušim ..

26.10.2006, 00:49 |
JR na vzduchu mam docela dost odjezdeno a je to pohoda .... neda se to srovnavat treba s H&R, ale i rychle se s nim da v pohode jezdit. Je i par lidi co si to koupilo na seriovku z duvodu, ze se nemohli dostat treba na chatu.
princatko007: napoveda ;-) je to maly, fialovy a nema to strechu
co by to tak mohlo být? fialová kadibudka bez střechy :-D ?
low and slow babe!

27.10.2006, 09:53 |
MiraF
moc kola vevnitr... nuuuudaaaa ;-)

27.10.2006, 11:18 |
choze ten poslední brouček je hrůza :-( a ten nad tím - tam sem i nelíbí kola
Jako ten bíálje je fajn,ale ten červenej Se mi vuuuuuubeeeeeec nelíbí...

27.10.2006, 20:55 |
TROY