Navštíveno 1091x

zdravíčko....uvažuji o koupi tohodle vozu Ibiza Cupra 1.8Turbo 20V
jen by mě zajímalo jaký máte názor na tento vuz a motorizaci...čeho se eventuleně vyvarovat atd.... Každopádně už nebudu nic stavět ...tentokrát se chci zaměřit pouze na jízdní vlastnosti a motor!
dííík
motor ok,jede jak z praku a da se lehce upravit:))
přesně tak, zátah od 1800 a pak až do červenýho super, s chipem za pár kaček máš 190PS, to už je dobrej rozlet, moc příjemný svezení
no uvidíme ..ještě jsem tuhle kárku neřídil. V sobotu se jedu na jednu mrknout, tak sem zvědavej. Motor má mít cca 220PS :)

02.11.2006, 17:19 |
m-t-s ale aleeeeeeeeeeeeee :-)))
¨maš 20 kg ...tě to potahá po dvorku mimino----....:)))
www.seatcupra.net a pak najed na forum,tam se dovis nejvice..obcas jsou tam huste motorove poladeni :-)
ocipovane na jevyssi moznou hodnotu :-)
jede to jako prase, ale je to zabity FWD :-/

03.11.2006, 14:13 |
Mario njn, jako Rajdlos :-/
..nenaděláme nic..uvidí se co je to zač ...
jak prase to nejede, je to +- VR6 s tim, ze tady mas jeste starost s turbem :)
z GIII do ibizy? z blata do louže.. nebo spis to samy v blede modrym.
Reprak: to bude tim, ze si v zadny jeste poradne nejel ;-) tohle neni Ital a umi to i zatacet, ne jen bez hlave se kymacet kupredu jako Uno
rajdlos: no ja ti nevim, s GT puntem sem si tyhle krasny ibizy a golfiky daval na okruhu jak nic... az se nekdy projedes v puntu GT s tim podvozkem co jsem mel ja tak muzes teprv mluvit.
Jen rikam, ze si moc nepolepsis. Motor lepsi na upravy, urcite horsi na provozni naklady a udrzbu. Ibiza ta novejsi v 1.8T je lepsi nez VR6 GIII co mas ty, minimalne pohodlnejsi a bezpecnejsi.
"tohle neni Ital a umi to i zatacet" tak to me rozsekalo:)))
..ale nic:)