Navštíveno 1017x

Ahoj,
mate nekdo zkusenosti s touto sestnactistovkou?
Chtel bych na jare neco podobneho poridit ...
favoriti zatim jsou Punto hgt a corolla 1.6 G6
diky
Tady je zhruba popis Corolly
Punto neber:o) Toyota je kvalita
[ Link ]
no, ja prave uz jednou punto hgt mel a byl jsem spokojeny ... hlavne ma o 20 koni vic ...
se divim ze sem este nevlit Reprak s jeho fiatackejma kecama :-)))
ten ti povi jak je punto nej :-D
:-) heh ....
ale rikam, punto jsem mel, a byl to dravec a porucha vesmes zadna ....
na jare bych rad obmenu no ...
ja nevim auto jako auto je to jen otazka toho jak se o to kdo staral i toyota muze bejt pekne doprasena stejne jako fiat

12.11.2006, 20:29 |
Pekys Jednoznačně toyotu. 5 lel lítám v corolle z 95, teď má nalítáno lehce přes 200 a zatim ani jeden problem. Jediný co jsem měnil byl olej (trochu to žere, ale nic tragickýho, brzdový desky a kotouče, rozvody,svíčky a kosti na stabilizátoru. Vejfuk původní - bez koroze, kastle - bez koroze. A to s ní lítám léto,zima prostě pořád. Jestli chceš spolehlivost, jdi to japonce, jestli chceš bejt nasranej, jdi do itala. Punto rv96 mám taky doma, a větší šrot jsem ještě neměl. Během 3 let 2xprorezlej vejfuk, vytelký tlumiče, prasklej výměník topení, problémy s klimou, problémy s tachometrem atd atd. To auto má najeto necelejch 100k km. Tak si udělej obrázek sám.
no, jak rikam, ja mel punto (novy model) hgt 130 koni ... bez problemu ...
co znam lidi s puntem, nechteji ho prodat, protoze spolehlivejsi auto (pokud se o to staraji) nemeli.
Takze nevim no ... chtel bych jit nekdy zacatkem jara do corolly E11 (99 rok) 1.6 G6

12.11.2006, 20:39 |
Pekys No, krom toho, že ta corolla vypadá děsně, tak spolehlivá určitě bude. Ne náhodou se pravidelně toyoty umísťujou na předních pozicích v testech spolehlivosti.
Já prostě punto nemůžu ani cejtit. I když u hgt jsem taky o problémech neslyšel, ale já mám 75ELX a nikdy víc.
to uz je ale 1.3 ne,
co znam lidi s 1,7 td (ten ma na tom natoceno 350.000km uplne bez problemu) nebo s 1.1 ci 1.2 tak absolutne bez problemu... vicemene jen spotrebka !!!

13.11.2006, 14:00 |
Pekys jj, 1,3 16V nebo 1,2 16V. Prostě strašný. Toť moje zkušenost.
prave ze 1.2 jsou uplne v poho co znam ... (3-5 ks v okoli)

14.11.2006, 00:26 |
Pekys Tak nevim, asi jsem chytnul špatnej kus nebo jsem moc náročnej, když chci po autě, aby alespoň 2 měsíce v kuse jezdilo bez poruchy. :o)