Navštíveno 1617x

můžete mi doporučit vzduchový filtr na ibizu cupru 1.8Turbo...
nechci nějaký obyč za 500,- :)))

13.11.2006, 17:48 |
Alííí KN, a asi radši vložku do filtrboxu.
Hřib KN tu prodával Paia asi měsíc zpátky...z A3 1.8T
muzu ti prodat obyc za 2tis, jestli z toho budes mit lepsi pocit :-)
kup vlozku, lepsi jak konus pro tyhle motory

13.11.2006, 20:05 |
resik asi bych zustal u originalu...
ten je prece stavenej na ten motor...
urcite bude lepsi ne nejakej UNI SHIT....ktrej bude mit diru..

13.11.2006, 20:11 |
BULOH Jednoznačně koupit vložku KaN do origo boxu a budeš spokojenej.

13.11.2006, 20:28 |
KMT Určitě KN vlozku , napiš rok výroby a tip motoru, a budeš to mít do 2-3 dnů.
KMT

13.11.2006, 22:00 |
Kapka (M)
K+N primy filtr....k tomu samo privod studeneho vzduchu mimo motor...a udelat delici prepazku mezi filtrem a motorem....

14.11.2006, 06:43 |
20bad BMC
vložku pokud je filtr blizko u vahy vzduchu, pokud je dal jak 30cm tak konus. Jedna se jen o spatny data ktery se nactou, protoze vzduch tam jde ze vsech stran. Tot zahada, ktera se zdala jako neresitelna :)

14.11.2006, 08:39 |
paia pokud ma konus dostatek vzduchu, tak je to docela vpohode, ale ja uplne zrusil tu nasavaci trubku, takze to nasavalo vzduch z motorovyho prostoru a to neni nic moc... kazdopadne ho mam na prodej - origo KN 57i, kterej je pro A3/TT/Octavia/Leon 1.8T ... u te Ibizy nevim, jak je motorovej prostor, ale tipoval bych, ze to bude taky pasovat. cena 500,-

14.11.2006, 10:01 |
Kapka (M)
myslim že Ibiza 1.8T by to mela mit stejne...

a co takhle 2.0 16VT, řešim jestli vyndat airbox, nebo do něj navrtat díry a dát sportovní filtr nebo tam dát konus ... co Vy na to?
konus :-) dat si chvilku prace s vhodnym umistenim filtru a potrubi od nej k motoru a neni o cem... vhodny misto najdes tak, ze si tam das obyc digiteplomer co prodavaji v autodoplnkach a koukas na teplotu behem jizdy a pri stani... a i obyc alu plech srazi teplotu od salani klidne o 50st...
KMT vřele doporučuji, dnes jsem si vyzvedl svoji vložku a spokojenost :o)
Domluva na průběh týdne a dnes mám už v autě.
Tak to má být:o)
všem mockrát díky.... ale viděl bych to na tu vložku K-N ...
jednoznačně pro KN do AIRboxu:o)