Navštíveno 1250x

21.11.2006, 00:05 |
kasos chtěl bych se zeptat kam dát ten stroboskop? jestli do světla nebo někam do toho náfuku pro chladič vůbec nevím jestli to nějak nezkratuje nebo jak to vypadá.
díky
hehe, myslim ze s timto dotazem tady moc neuspejes :o)

21.11.2006, 09:03 |
Kapka (M)
no optimalni by bylo to dat na slunecni clonu pred ridice...smerem k tobe...aby bylo videt když jedeš pomalou rychlosti s vytoceným motorem na 10000 otacek prez namestí kdo je ten nejvetsi bourak v okoli...
stroboskopy sem

21.11.2006, 13:08 |
kasos no nevim proč se tady spustila taková lavina nevlídných příspěvků. Že bych jezdil po václaváku a myselel si že jsem borec a ještě aby mě viděli to fakt nemusím. Dostal jsem je od kámoše a chtěl sem to vyzkoušet ale když se vám to tolik nelíbí tak se omlouvám
dej je do kufru k hudbe... .-)

21.11.2006, 20:23 |
kasos to piskoteek to není špatný ale ted mám rozdělaný plato který nezakreje celej prostor kufru a to bych byl fakt jak v akvárku. ještě o tom popřemejšlí ;-)
Tato sekce by se mněla změnit z tuningu na beranov. Každýmu se líbí něco jinýho. I strobo jsou fajn. já osobně je nainstaloval do malejch kulatejch daálkovek a fik jsem je do nárazníku vadle orig mlhovek. A jde to !!!!!
no spíš z tuning na tuzing ...
mám je na P 406. po sražení srny sem rozsekal i mlhovku orig. tak do toho podlouhýho místa jsem dal vždy pár světel. Jedna hlha a jedno strobo. jak říkám je to v pohodě.

21.11.2006, 22:13 |
m1tv | Upraveno: 2006-11-21 22:14:35
a na co strobo do světel? aby si tim oslnoval nebo aby si lidi před tebou myslely že seš třeba zachranka nebo policajti??? jako do kufru na muziku ešte dejme tomu ale jinka je to blbost..
mimochodem vy co stroba mate, kdy je poustite?

21.11.2006, 22:38 |
Kapka (M)
2 U-green: kdy?napsal jsem to už v tom hornim prispevku :-)))
KRapka: mno me zajimalo kolik se tu najde *** co je poustej v provozu :)
u-geen: hehehehe-já věděl,že mu to R nedaruješ.. :oDDD
jeeeeeee Kapka narazi na mistni svetluska gang teda rikaj si Scorpio Team ale nerad urazim FOrdy proto jim prezdivam svetluska gang