Navštíveno 1430x

Tady jsou fotky mýho dárku od ježíška

jejda to se jezuch pronesl! krasavec...
vysrtčit z garage, umejt a nafotit znova ! :-)
hnus křídlo a na pi*u motor, jinak ok
s tím křídlem absolutní souhlas
Fotil jsem to v garáži protože pracuju na redukcích na 165 repro takže to byla jenom taková rychlovka. Ten komentář s tím umitim jsem tak trochu čekal. :-)
To křídlo taky zrovna neni dle mých představ radši bych nějakou decentku, ale zatím se mi nechce lakovat kapotu. ještě mám v plánu sundat všechny ty nápisy a nechat jen ten nápis Prelude na nárazníku.
Petrvti: jako ze ten motor se se.e? Premejslel jsem o podobny motorizaci, muzes uvest konkretne, co je na pytel? Dik.
jedině Vtec...ty dvoulitry moc dobře nejedou...
jako Dave1984... motor se nesere, ale nejede a chlasta.. 2,2VTi chlasta taky, ale asleson uz trochu jede :-)
petrvti: kdo dneska nechlasta :-)
ani 2,2Vtec neni žádný zázrak
Chlastá to pekně to jo a stim nejetim to není až zas tak hrozný. Ten Vtec ma o zhruba 50 koníků víc a to už bude hodně znat. ja to nemužu posoudit nejel jsem v tomto s jinou motorizací.
Dave1984: holá realita...až na ten slovákův s compressorem :-))
blázen: a pipovo toledo 130hp

23.12.2006, 01:03 |
JP Ale notak, nejede to vůbec špatně. Zabiják to neni, ale jede to o dost líp než většina aut na silnici. Moc pěkná, jenom to křídlo no...
já osobně bych koupil 2.2 vtec a přemýšlel o nějakých mot. dílech z H22A7(accord type R 212PS) min. svody s katem a dořešit nějak koncák.
sání tam je stejný, tak mořná i jinou řj, taky z ATR
jinak samozřejmě křídlo a mlhovku dát do pr.....
17" kola, podvozek a hlavně otevřený sání :-)
JP to jo, lítat se stím dá, je to dobře postavený motor,.. hodil by se do CRX :-)) mě by ale asi vadil pohon předních kol