Navštíveno 1540x

delal jsek uklid v garaži a našel jsem zajebanej vyfuk z tipa...vzal jsem motor s hadr.kotoučema trochu ho poleštil,převařil,natřel a nasadil na auti...sice jsem už na začatku vedel že ta roura tam VUBEC nepasuje ale tak musel jsem auti dat neco..jo a zatopil jsem mu..a ješte jsem dal male nalepky ... :)

ja vim nic moc ale me to udelalo radost a o tom to myslím je...Práci čest

24.12.2006, 17:01 |
Piskoteek | Upraveno: 2006-12-24 17:02:05
.
jo a koupil jsem lepší žárovky do svetel:)

24.12.2006, 17:27 |
BULOH Je pěknej, akorát Laiting je moc hlučnej, ale nemám s ním zkušenost.
mám naftáka takže aj kdybych tam dal prumer metr tak se na zvuku nic nezmeni...musel bych kuchnout celej vyfuk od svodu..ale diky
Kdyby jsi decentně řízl do narazníku tak by to vypadalo k světu.
Jako DELIQUENTE - ten vyfuk je az priliz nizko a kazi to dojem... Zapust to do narazniku a bude to lepsi...
TOT MUJ NAZOR...
jj...Taky bych ho dal trochu do nárazníku...
já bych teda kvůli tomu nárazník neřezal - až se tenhle výfuk rozpadne tak tam pak třeba přijde jinej a nebude to sedět - ale je to jen moje úvaha...
bmw.525i :jj souhlas řezat fakt nehodlám a vim na 100%že se nerozpadne...!
OK, ty to musíš vědět líp :-)
bmw.525i :když neco delám tak aby se to nerozpadlo..
no ja jsem teda na naftaku zvuk mel ale je fakt ze to byla brutal exhaust uprava navic to docela hulilo jak jsem to vsechno vyrezal ale spis to bylo tim ze jsem pridal na cerpadle
Když jsem ho mel na Tipu tak stačila ta koncovka a zvuk byl..ale ted bych musel oddelat všechny tlumiče aby to trochu znelo a to se mi nechce...
vali se mi tu Novitec, zvuk bomba, lip se to vytaci, mel jsem ho na brave 1,6 16V ale musel by se kapku zrenovovat, nechceš ho? Stál mě novej 15 litrů .-)))
nocarret : co za nej...je to jenom koncovka?? mužeš sem šupnout aspon fotku???
nene je to komplet od katu dozadu, je tam roura jak od kamen takovej malej mezitlumič a kocovej tlumič, ale ten by sis musel opravit, je tam pryč ta děrovaná roura, ale jinak zvuk byl excelentní a fotky udělám a večer to sem dám
já nevím nabídni něco rozumnýho a je tvůj fotky dodám sorry nestíhám.....