Navštíveno 910x

08.01.2007, 15:39 |
Syrup Mate nekdo zkusenosti s touhle firmou? Asi si od nich necham udelat chip :-)
mno když flašujou i Mergla Meklerena tak to budou určo maníci na max

08.01.2007, 15:42 |
Syrup :)
delaj to softem Race 2000- precujou v zastoupeni slovenskejch MaxTDI ..
já ti nevim výkovnový tabulky mi přijdou jak vyrabovaný od bitpoweru/s a navíc ta čeština:)
neni to ten typek, co ma "základnu" na strahovských kolejich?

08.01.2007, 17:11 |
Syrup nene, tyhle jsou z Brna
Luke_288 to je zase jakej typek? :D

08.01.2007, 17:38 |
Syrup neco jsem slysel, ze typek vybehne z koleji s notebookem, nahraje tam neco a jde zas nazpatek :))
já bych tomu moc něvěřil...
věř, nevěř, mě je to celkem fuk. tu firmu jsem myslim na netu nasel, ale uz maji sidlo nekdo jinde, tak ji sem nebudu davat, abych nahodou nekomu neuskodil. nicmene ten clovek to nabizel i na strahovskych kolejnich newsech.
jak probihalo samotne chipovani nevim, ale vim, jak to na kolejich vypada a autem dovnitr rozhodne nezajedes a garaze tu taky nejsou.
Luke_288 copak garaz ale jestli tam vubec nahral neco good :D
no a co? to neznamena, ze to je spatny ne? bud umí nebo neumí a je uplne fuk odkud nebo jakym zpusobem vybehne.
Vypadá to lákavě, za ty prachy:o)
darkbug: ja nemyslim, ze mel spatnej soft, to ne, ale me tenkrat odradilo to, ze proste sidlil na koleji no. a ve chvili, kdy by se neco podelalo, tak nemel zadny zazemi. ale lidi co si to u nej nechavali delat pak psali, ze dobry
Luke_288: jj taky bych se obaval to mas recht
Hans:cena je uplne normalní, podle me na hranici unosnosti. kdo chce za pul hodiny prace víc, je podle me zlodej.