Navštíveno 4571x

31.01.2007, 12:27 |
Timbo muze mi nekdo o tom neco rici? co to vse obnasi a jestli to vubec jde? nemuzem sehnat motor TD tak chcem zkusit prekopat TDI na mech. cerpadlo Diky
stryc opravuje cerpadla a jednomu klukovy od nas s g2 myslim predelaval cerpadlo na tdi.... ono mechanicky je ... ma jen elektonickou hlavu...regulaci..... mam dojem ze snad na to namastil nejakou pezotackou hlavu...... ale moc sem se o to nezajimal ...muzu se ti zkusit zeptat.....
ten kluk predtim jezdil tak ze tam mel tu origo hlavu... bez regulace, vykuchano... v hlave dira a ven koukala paka kterou rovnou pridaval naftu..... nedrzelo to volnobeh a kourilo to jako prase ... ale jelo to ze vsech TDi ve kterejch sem sedel nejlip:)
ted tam snad ma i sestikvalt......

31.01.2007, 13:00 |
Timbo KaCzaba: Loket u Karlovych Varu
assass.: kdybys byl tak hodnej a poptal se tohle ma prijit do Venta r.v. 93
doporucuju nechat si to udelat u dieselpower v CV
Dáse to udelat dvema zpusoby. draze a levně a zároven dobre a nebo nahovno.
scream....ty zpusoby sou 4:)))

31.01.2007, 13:49 |
Lukaash | Upraveno: 2007-01-31 13:50:17
hledej pomoc v Chomutove :-)
konkretne treba u Holze z www.dieselpower.cz

31.01.2007, 14:14 |
Timbo vim ze spousta lidi nebude souhlasit s tim co napisu ale jde o to ze to auto je pracovni olezla slupka u ktery se nakopal motor a do ktery nechceme rvat penize teda aspon ne nejak moc 1,9 TD se shani hrozne blbe a kdyz nejaky sou tak sou docela za raketu kdezto TDIcek je spousta a za slusny prachy myslim tim samozrejme hole motory bez el. proto se ptam jestli je to moc narocny to prekopat popr.jaky problemy se mohou vyskytnout. naky motory uz jsme postavili takze zase nejsme lopaty ktery neumi ani poradne otevrit haupnu a uz se chtej srat do motoru. jen chci vedet co a jak nez se do toho poustet na slepo vzdyt zeptat se je to nejjednodussi ne? :-)
no jestli si myslis, ze koupit motor TDI, predelat ho na mechaniku a dat ho do auta tak, aby to vse fungovalo dobre te vyjde levneji nez koupit TD, tak ti doporucuju se probudit. To ze to auto uz neudela technickou ti asi je jasny

31.01.2007, 14:45 |
Timbo shanime to TDcko uz peknejch par dni . kdyz za neco stoji tak nekoupis pod 18000 TDIcka uz mi nabizelo tolik lidi a nikdo z nich nechtel vic nez 10.000 a motory bylo mozno si vyzkouset protoze treba byly jeste v nabouranych autech. a tim se zrodil ten napad to prekopat. sem tam jsem zaslech,ze ten ci onen to delal nebo ze to v aute ma ale nikdo mi s urcioisti nerekl jo to de- udelas to a to, tak a tak. jo a na technicky to poznaj jak? vzdyt ty motory vypadajk az na par malickosti stejne
no samozrejme ze to jde a da se rict ze to neni ani takovej problem, ale jednu takovou prestavbu mam za sebou a kdybych to mel spocitat...... rači to nebudu delat, byl bych nasranej.

31.01.2007, 15:21 |
Timbo mohl bys mi napsat co vse to priblizn obnasi? nemusis psat ceny abys nebyl nasranej :-) ale zkus mi prosim napsat co vsechno se priblizne musi prizpusobit diky
aby nebyl ve finale levnesi ten motor za 18k :-)
poopravil bych krale ... misto "aby nebyl" ma byt "bude" :-)
no pokud to mas na salamu a nechas tam jen tu prevodovku co tam je a i puvodní spojku, nebudes davat IC a nebudes potom chtít aby to jelo. nemuselo by to byt tak drahy. okolo 25tis by ses mohl pohybovat
Scream : co te stoji na vic,krom predelani cerpadla, dat tdi na stavajici prevodovku misto td?jen motor a predelat cerpadlo...vse pouzije stavajici.a psal ze chce jen aby to jezdilo ma to do prace..takze to zas takova raketa nebude

31.01.2007, 19:39 |
Valis

31.01.2007, 22:09 |
Timbo KaCzaba: to cos napsal je uplne ono o co mi jde. nevim proc tady nemuzou pochopit ze nechci do auta ktery sme koupili za 30t. rvat dalsich 30. ja to auto nechci na zavodeni, nechci delat upravy ktery zvisi vykon a budou mi z vejfucku padat brikety. ja proste potrebuju zpojizdnit auto ktery bude denne jezdit 10km a smitec. ( timhle se samo nechci nekoho dotknout, pisu proste jenom jak to je )
A co třeba 1.9 TD z venta 95 s turbem a čerpadlem najeto cca 200t za 12?

31.01.2007, 22:29 |
Timbo Matisek: posli mi prosim kontakt na tebe a odkud jsi? mam vazny zajem

31.01.2007, 22:30 |
Timbo jo a jestli souhlasis s odzkousenim kdyz uz nebude v aute rad bych si na nem alespon zmeril tlaky
Jsem z prahy a v aute už asi rok není. Pokud budes chtit tak není problem.

31.01.2007, 22:40 |
Timbo ok diky zitra odpoledne ti zavolam
Ja mam taky 19TD.Necham taky za 12000.
Kacus ... sam vis jak to je, a nerikej ze to i cerpadlem a litanim kolem a pripadnejma drobnostma nevyjde na vic jak 18kkc (co vim, tak 18 je cena motoru 10kkc + cerpadlo od Holze)...
Lukyn ....jeste nekdo dela cerpadla...o neco lacinejs..vis co myslim..a pokud tam necha vse z TD(nebude resit razeni,spojku,turbo....pak to urco nebude 25 ale tech cca 18)
ale jo, to souhlas...teoreticky se na tech 18 dostat muze :-)
Kacus--Znas to sam.Jaky jsi mel problem.
jakej problem?mel sem problem nacpat tam prevodovku z B5 pac ma motor podelne...ale tady v tomto pripade to vudec roli nehraje....
bohužel je to opravdu jen teorie. a ani sem si nevšimnul, že byse dneska prodávali slušný TDI za desítku, ten kdo prodá nastrojenej motor za 10, je asi trosku mimo....

03.02.2007, 00:57 |
KaCzaba | Upraveno: 2007-02-03 00:58:59
asi spatne koukas.. :-))))

03.02.2007, 00:57 |
KaCzaba | Upraveno: 2007-02-03 00:59:15
4kovy motory sou dnes dost levny,oproti 1Z a TD.....