Navštíveno 2868x

r.v. 1999, STK 04/2008, automatická klima, el.okna, el.zrcátka, automatické stěrače, kožený sedadla, imobiliser, dálk.centrální zamykání, airbagy, sport.podvozek,servisované – od listopadu 2006 : nové kotouče+destičky, nové zadní brzd.obložení, nové tlumiče, po výměně oleje – shell helix ultra 5W40, fridex –40°C, nová brzdová kapalina. Automobil má nové zimní pneu Barum – záruky na proražení pneu, cena 149tis

31.01.2007, 18:31 |
cira Hansi,Hansi ty si nedáš pokoj :-)
co se to stalo s tim lemem?

31.01.2007, 19:37 |
ddawe nevkus

31.01.2007, 22:56 |
ajsik opravil bych vykon na 136koni, teda pokud neni tech 150 odbrzdenych ...

01.02.2007, 00:20 |
koren ta vec,ta obrovska vec,co je za zadnim sklem tam fakt je nebo je to VT?
.. jee to je to letajici kridlo ... sorry za OT musel jsem ...

01.02.2007, 08:55 |
Kapka (M)
OT- nemela by mit origo S16 vzadu kotouče a ne bubny???

01.02.2007, 10:16 |
20bad nebejt tam to madlo od nakupniho vozejku tak moc hezka 206tka
škoda té lopaty....přítelkyně má taky 206 téhle barvy, jen 5 dv. s malinkým křidýlkem co tady skoro neni ani vidět a vypadá to mnohem líp.-....
To velke za tim zadnim sklem je urco vyrobeno v NASA a ma to nejakou dulezitou funkci! :-) Ze jo?
2.0 16V a vzadu bubny? To je divný ne?

01.02.2007, 22:28 |
Felda jj je to dobré na stojáka na parek a pivo :)
já na to přišel!!!!!! to velký vzadu je stojánek!!!!!! víte, kdyby se mu nevešlo do garáže, tak to postaví na výšku a aby to nežuchlo, tak je tam ta velká opěrka a tak velká je aby to udrželo samozřejmě celou váhu, že, :)
150 koní má, je zvýšen výkon, for all: to velky kridlo se mi taky moc nelibi, ale neni problem ho odriznout:-) chtel jsem to uz davno udelat, a mozna to pujdu udelat hned ted :-) stejne se ted nudim. Cira: s cim si mam dat pokoj? ja nikdy nevydrzim u jednoho auta:-) prodelavam ale to je vlastne moje blbost a zabava:) ta neco stoji ne? hehe...
ted me napadlo, ono to kridlo aspon funkci plni:) tlaci to auto dolu kdyz jedu tech 220 ..a co ja vim, tak takovy kridlo je na auto funkcni od 150km/h vejš ..a to ja jezdim bezne, zatim mi teda papiry nevzali
Scream: ty lemy byly vytazeny, a ted jsou jiz nove udelany vcetne novyho laku. Je to stara fotka
Kapka: vzadu by mohly byt kotouce, nevim proc tam nejsou..ale zatim kdo s tim ridil a zabrzdil tak si malem zlomil nos o celni sklo jak jsou brzdy citlivy a ostry. Na tak maly auto podle me tam byt nemusi
taj zepředu

Dave0401, koren, 20bad: s tim kridlem je to asi tak, ze tuning je proste vec, kterou si dela majitel tak aby se mu to libilo a nedela to pro ostatni. Dalsi vec je ta, ze nekomu se to libit muze a dalsimu ne, to je snad kazdymu jasny. Pak je tu druha vec, ze lidi co tohle rikaj, proste a jednoduse zavidej, to je ale normalni v dnesni dobe pac penize a prace proste nejsou.
jestli tam nebyla měněná zadní náprava..ale to ví jen ten nad náma...naši mají na 206 vzadu taky bubny a to brzdí to líp jak moje kotouče..
Akordýsek: ja nevim, ja to koupil bez zadnich kotoučů. Možná byly ve výbavě až po roce 2001 u dvoulitrů. Nevim, ale vim ze mi to brzdí jako blázen:)
se sedmnáckama kolama.) - sedí jak přibitý - vzadu 2cm podložky

04.02.2007, 22:48 |
m1tv chudak auti:(

05.02.2007, 10:06 |
imax ????... nemaji S16 verze take bocne listy a narazniky vo farbre??? Protoze 306ka S16 ??? Mozna se pletu tak sorry !!!

05.02.2007, 10:08 |
imax

05.02.2007, 10:11 |
imax woe proc nejde editovat prispevky??? sem tam chtel napsat ze 306 je ma lakovany!!!
tak kamos prodava taky neco takoveho.... S16 ...jen nema to kridlo, diru v kapote..... ma na tom nejake vetsi kola, ten sport paket ci jak se to menuje (interier) kozenej volant, radicka atd......jo a ma to vzadu kotouce....
mam dojem ze za to chtel 160?
kdyby nekdo chtel.......
vichjan: jde o to jestli je k necemu dobrej pritlak na zadni naprave u predokolky......podle me to jen zvysi jeji nedotacivost......
auto prodám i za 145tis, potrebuju koupit byt!!

05.02.2007, 16:06 |
m1tv ta červena je 206 rc ne s16:)
no ten tuzing na aute vem čert, to se da sundat, ale ty zadní lemy jsou nenávratně přič. Nevim, jak je někdo mohl znicit, tim ze tam vytvoril to čemu taky prodávající říka jako že jsou vytaženy.......
Scream: to se tak dela vis, aby ti tam treba lepe pasovali vetsi kola a nedrelo ti to do lemů:) normalni proste, pochopitelne u beznyho auta do normalniho provozu se to nedela .) treba takovej muj tata si to urcite neudela ten ma auto jen na nakupy a na jizdu do prace .)
to ano, ono se to dela, to mas pravdu, a asi o tom vim neco víc nez ty, protoze kdyz se to dela , tak se to dela tak, abys esteticky nedomvil nevratne cely auto, ne ze vemes lem a ohnes o o 90st nahoru. to je fakt hnus a nejhorsi je, ze nevratnej. navic kdyz na tu uzovku koukam, nemas s kolama jedinej problem, to s to mhl ohnout klidne dovnit. tohle je fakt síla. u škodovky by takov kreace človek pochopil a le u auta ktey ma jeste nejakou cenu.....

06.02.2007, 09:38 |
imax m1tv: na netu sem to nasel jako S16
no proti vkusu žádný dišputát, ale tohle je fakt strašný.
To křídlo vem čert, ale ty lemy to muj prvni pokus o lemy byl lepší
Scream: ti rikam, ze to je stara fotka...ty lemy jsou ted uplne jiny....zaobleny a dokonceny, pucovni majitel to nedodelal..jsou hezky zaladeny a srovnany...asi sem dam aktualni fotku lemů:)) musim to zejtra vyfotit a specielne sem dam lemy jen.) a ty kola co tam ted jsou, tak jsou patnacky 195/50/15 jen, kdyz tam das sedmnacky, tak je to o chlup ted..vis..jinak to nedelam, si nechavam vsechno delat.Ja sem vyucen ekonom:) a u tohohle auta uz muzes delat co chces, neni zas tak drahy (145tis) aby se na nem clovek bal neco udelat navic:) nerikam u novyho auta za pul mega a vic
ReproBoy: viz Sream:)) uz jsou davno jiny.)
imax: jojo, tohle je S16 typový označení, rc pak byli v barvě cely a nebo auta od roku 2001
hle na kolik by vyšlo si udělat takovej malej nádech na kapotu? :)
to Enismo: myslis tu rozhlednu?

09.02.2007, 19:43 |
Syrup Driver: :-)))))))))))))
Enismo: kdyz si to umis udelat sam, tak jen material, lak a hodiny prace.) jinak podle toho jak ti to kdo udela...ta blbost muze vyjit i na 5-6 tisic i vic mozna :) jen 2500 te muze stat lakovani cely kapoty a pak si nekdo rekne za udelani ty kapoty..vyvareni, zahlazeni a takovy proste..je to ,,srani,,