Navštíveno 1635x

Máte nekdo něnakej typ jak zvýšit výkon motoru na reanult clio 1,2 RN r.v.91
Pokud něco máte rád bych nějakoíu tu radu :)

02.02.2007, 14:30 |
Beda tak tohle auti jsem mel taky a jedina rada co jsem dostal byla vymenit motor :-)))

02.02.2007, 14:33 |
JackFires | Upraveno: 2007-02-02 14:44:56
tak to je pekny :)) a treba nejaky mensi zvyseni vykonu? stacilo by z 40kw na 60kw
jestli sou na to nejaky svicky nebo tak neco :)
svicky akorad hazej jiskru do pohone smesi, tim tezko zvysis vykon...

02.02.2007, 15:21 |
OMEGA Svickama navysit o 20 kw? Nejen ze je to nesmysl, ale ono vubec mluvit o 20 kw navyseni jako o mensim je trosku mimo, pac to zase tak malo neni. Navic v tvym pripade je to o 50% zvyseni, coz me privadi k myslence ze si tady nekdo dela srandu, nebo v to aspon pevne doufam.
u nás je kluk co má 1.1 uno reprák ví o kom mluvím
vem si že o 20kW to už není žádná prdel a musíš něco obětovat- kor na tak malým motoru
vačky, hlava, svody, jiný sání, nejlíp nějakej schopnej karbec , jiný potrubí , taky šáhnout na vnitřnosti a nejspíš GO spodku aby to přežil... pak případně předělat chlazení ....atd..
nakonec zjistíš že ten motor bude pro tebe nepohodlnej - je pravda že jsou blázni, vč. mě který se v motorech prakticky pro běžnej provoz nepoužitelnejch vyžívaj...

02.02.2007, 15:50 |
R19 dej tam 1.8 16V a máš 100kW :)))

02.02.2007, 18:31 |
Hanes Nejefektivnější cesta jak zvýšit výkon u clia je prodat ho a koupit něco jinýho. Navíc clio 1.8 16v se dá koupit už za 30tis a tam je vše co je na ten výkon potřeba.
A zvýšení o něco málo teřeba o 20Kw je dobrej joke. To skoro nemá ani 1.4 16v v meganu natož 1.2 8v v cliu
jejda nějak jsme to o tom unu nedopsal.. tak odhad výkonu u toho una je 80-90 koní a podle toho co jsme slyšel tak civic VTi neměl moc šancí...
JackFires: nejlepší by bylo si nařídit budíka. asi ses námešíčnej nebo nevim
Michalsmsmsms: nemat lidi. neni to pravda
R19: myslíš, že člověk, kterej napíše něco podobnýho je schopnej vymenit motor?
Honza: zní to zajímavě, ale pokud to VTI nebylo kleklý nebo na tom uno neni turbo velikosti hlavy, je to nesmysl. Nicméně musí to bejt asi zajímavej člověk,když vráží prachy a čas do tak utopickýho projektu
na novej motor nejsou prachy.
sem nekde cetl ze kdyz tam dam novej dobrej vyfuk ze to zvedne vykon o 5-15kw co je na tom teda pravda?
ne neni. u tvyho motoru urcite ne. tak mozna u nejakyho 3,0 biturba, na tomhle ti na míru odlazenej vejfuk udela tak 5PS včetně svodů. pokud más na mysli nejakej universální koncovej díl, tak ti vykon spis ubere. tenhle motor nema cenu jakkoliv ladit. nic do desítky ti defacto vubec nepomuze. kdybys měl něco mezi 50-60tis, dalo by se mozna NA cestou tech 60kw dostat
hele a za kolik myslis ze by se to clio dalo prodat?
je to 3dv. 1.2 RN
Nove osetrenej podvozek a kotouce, novej vyfuk.
el. okna, DO, AIu kola, sibr, mam kj tomu novej nahradni naraznik,
je tam i nova kapota, a hlavne bez koroze.
Potřeboval bych na typ ceny bez hudby.
A kdyz tak s hudbou.
vsechno kupovano v lete. skoro nepouzity.
Radio Pioneer DEH-P4800MP (Pc cca +- 5000)
Pak Pioneer 2pasmaky 170W (Pc 1490)
Zadny do plata Pioneer ovaly 330W (Pc. 2990)
Blaukpunkt Gtt 300 ( Pc 2200)
Pak na palubovce taky Pionner (Pc 990)
+ Zesik megavox mosfet 600W dvoukanal (Pc 4000)
scream: to VTi asi kleklý nebylo.. to uno má cca 15.5max 1/4 míly...
jinak screame-to ty jsi nabízel ty třechy ?- pleas víc info do mailu hno3(@)seznam.cz..co to je zač atd.
Honza: jo,nabízel, mas to v icq. no 15,5s jena takovou hyldu hodne dobry, to jsem zajel taky, ale shodou okolností sem jel zrovna proti seriovymu starymu civicu Vtec a dal mi na prdel

03.02.2007, 18:41 |
Hanes Ještě JackFires zapoměl napsat že je bílý a dle fotek který jsem viděl před tím než ho dostal od rodičů on nevypadalo zrovna moc výstavně takže tak 20 možná i míň teda bez hudby.
Jak se ošetřujou kotouče?To je něčím natřeš a víc vydržej nebo co? :-))
myslim si ze z 40 na 60kw to asi nepujde:-)
je ja sem napsal kotouce maj to bejt bubny :D
kup si tu 1.8 16V vím o čem to je! je to pecka
seženeš si na tu 1,8 turbo a vyhopuneš výkon až na 180 kobylek a s pomocí vaček a kompletního výfukového potrubí až na 200 a krouták okolo 240Nm ne li více což musí být dost pecka na tak malého mrzáka! už jen samotná 1,8 jede jako kráva 230km/h na 1,8 km je dost slušný!

08.02.2007, 22:58 |
Drag Tak to je gut dam na fichtla novou svicku a prida mi to 20Kw :)))))))))))))))
to uno 1.1 má kolem 90PS a crx 1.6 16V no vti 91kW mu nedala na dylku celyho mimonskyho letište :) .. jenze FIRE je nesmrtelnej dobrej motor, coz se o 1.2 od renoltu rict neda, teda urcite ne na zvysovani vykonu...
az budou prachy tak si urcite poridim rychlejsi :))