Navštíveno 2814x

tak jak tady nekdo rikal ze je o hubu 215/40 na 9" tak jsme vcera odzkouseli 205/40 i 215/40 na 9" no a pravda je takova ze zalezi predevsim na vyrobci gumy, zjistili jsme ze kazda guma ma zcela jiny prumer, kdyz jsem dal TOYO 205/40 vedle Nexenu ve stejnem rozmeru tak byl mezi nimi vyskovy rozdil vice jak 1cm. kazda guma taky udela jiny acko..... kouknete sami....
205/40 Nexen

205/40

205/40

a ted 215/40

a jeste jednou 215/40

paradox je ze jsem zkousel 17" s 205/40 Toyo a vesly se tam bez problemu i s vytocenim kol a tyhle nexeny ve stejnem rozmeru nee....ostatne vidite sami ze je to na mm :-/

24.02.2007, 11:51 |
xenonman | Upraveno: 2007-02-24 11:55:58
nejsem totohle moc zastance, je to des co vic dodat, jako na paradu mozna proc ne ale co do prakticnosti :-) proste guma ma chranit elektron a nikoliv elektron jit jako prvni na radu

24.02.2007, 11:57 |
Deliquente | Upraveno: 2007-02-24 12:04:25
jj. 215 na 9 je vcelku balon :) čemuž jsem nevěřil. čekali jsme mega ačko a je to naprosto v pohodě.
Toto auto asi nebude jezdit denodenně :)
Namontována i nová vzpěra kapoty :)

24.02.2007, 12:14 |
PIPO Proč by néé já mám na 9.5 rafku 215/40/16 a je to dost good ačko vypada to dobře :-)
Delikvět neser, jsem udelal chybu ze jsem tu kapotu chytl kdyz ti padala na hlavu.. :-))

24.02.2007, 13:28 |
PIPO jako co je humus????booože to je zase názor!
pipo muzes mi rict jakou to ma podle tebe vyhodu? krom toho ze pro tu gumu to asi neni to nejlepsi o tomu rafku ani nemluve ....je to co clovek to nazor jako ja to nikomu neberu at si kazdej dela ze svejma kolama co chce je to jeho vec

24.02.2007, 13:41 |
PIPO No právě ,že je to každeho věc a kdo neminí jezdit nepředpisově jako prase tak to navic vypadá velmi dobře-a názory typu humus jsou fakt ubohe!
PIPO: to bohudik s predpisama nema nic spolecnyho, pokud vim tak v zatacce nikdo jet 40 nepredpisuje...

24.02.2007, 13:47 |
PIPO No jo už ted se těším tady na nazory TUNINGAŘU za smysl tohodle nazouvaní a STYLINGAŘU za pěkný vzhled! :-)
pekny vzhled. to je fakt krasa, maximalne to vypada, ze dotycnej nema dost penez aby si koupil poradny gumy.....

24.02.2007, 13:57 |
PIPO heh dobrá komedieee :-)
ale nekomu to pripada asi hrozne krasny, kdyz se muze podivat na rafek i dovnitr, kdyz je tam takova díra
to jo, hraješ v ní hlavní roli.... howgh

24.02.2007, 14:00 |
PIPO No já asi ne když to nejsou me fota ale jinak to mám uplně stejně to je fakt!!
cpát 205tku na 9"ráfek je tuzing nesmysl

24.02.2007, 14:08 |
PIPO TUZING prej :-)))) boooože

24.02.2007, 14:10 |
PIPO To jsem netušil ,že tohle je TUZING :-)))))))))

24.02.2007, 14:11 |
PIPO Nebo snad toto je taky TUZING :-)))))))))ooo to jsou mi věci :-))))))))

PIPO..tady nikdo nemusí Ačka :))) ..nemá cenu to rozebírat... já měl na 9,5 rafku pneu 205/40 :)))))
ano Scream ma pravdu, je to HUMUS, Pipo uvedom si, ze tohle je jedina vec, ktera Te spojuje se silnici, pokud vozis auto na podvalu, tak budis

24.02.2007, 14:20 |
PIPO Nevřis:no to jsem si všimnul-no já mám na 9,5 215/40/16 a dost good u tebe to musela být uplně šupovka! :-))
PIPO: tady se podivej na tabulku doporucene sirky rafku vs sirky pneu:
[ Link ]

24.02.2007, 14:23 |
PIPO Nepotřebuji žadne doporučení :--)) dám si tam co se mi libí :-)))a tady na těch dvou fotkách to je prostě PARADA!! :--))))

24.02.2007, 14:25 |
PIPO Přesně tak-raději !! :---)
no ja čumim jak tu maji najednou vsichni plnou hubu kecu, ale kdyz jsem chtel poradit tak byl kazdy zticha..... mozna proto jsem tady hodil ty fotky, abyste videli ze mezi gumami je velky rozdil, jak rozmerove tak v tom acku (treba to nekomu pomuze driv nez koupi neco co tam pak nebude pasovat).... a jestli to nekoho nezajima tak tu laskave nepiste ze nemam na gumy apod.... jednak to nejsou my kola ani gumy a jednak je to spise pro ilustraci aby jste videli ze 205 jdou na 9" a neni to zadny extrem! a nikde jsem nepsal ze takove gumy chci..... a ukazte mi kdo na tuning sraze ma 255 na 9"

24.02.2007, 14:28 |
PIPO DRIVER:přesně tak kámo-neřek bych to lépe! :-)))
to jak sprcka vypada nazuta nevypovida nic o tom, jak se bude v zatackach deformovat

24.02.2007, 14:35 |
PIPO RAJDLOS:náhodou ta nazutá šprcka vypadá dost goood -PERFEKT! :--)))

jj opravdu nadhera, jdu se vyzvracet

24.02.2007, 14:38 |
PIPO Běž najdu mezitím další tisice fotek aut a budu se kochat! :--)))
PIPO: mel by sis nastudovat spise pojmy adheze, trakce atp. misto hledani trapnejch obrazku

24.02.2007, 14:43 |
PIPO Hele ty asi nebudeš mít moc upravene auto STYLINGOVĚ co?? :---))))že se vubec ptám:--))
Bože, co se tady neděje...
Všichni jste racingový bohové...máte výkoné káry a všichni tady jezdíte denně okruhy a rallye.
Tady se řeší káry které jezdí jen srazy a jsou to stylingové kousky a vy hned melete o hnusu a nevkusu !?!
Rajdlos: ty máš jednu z nej našlechtěných aut u nás včetně výkonu a taky to máš na ačkách a tady se pouštíš do kluků co maj auto jen na srazy ?!?
Asi tomuto foru už nerozumím ... všichni mega kritici a každej doktorát z vědy a techniky.
Tady se diskuze hned zvrhne na uražky a agresi.
Přijdte někdo z kritiků na sraz k tomu kabru a řekněte ...kamo máš to na pi.u ! každý akorát na hubě...
zdar panové
Deliquente: ano mam a taky jsem psal, ze je to humus, proto mam na jinem aute uz odpovidajici, staci trosku cist forum
mel jsem 215 na 9 a pri ostrejsim prujezdu zatackou jsem skrtnul kolem o vozovku, to je ten "tjúúúnink"? nejsou to jen kecy, bohuzel zkusenosti, ale tech maj tyhle remcalkove zrejme malo
a jinak mate pravdu, vyrobci, prodejci a lide z oboru jsou uplne tupy, na co si davat na auto pneumatiku odpovidajicho rozmeru, vzdyt tam muzu prsknout cokoliv, hlavne at to dobre vypada, vzdyt jde jen o zivot ne.. takze jaky pak kompromisy
Ti kluci ,ale řezat zatáčky určitě nehodlaj...
Jsou to srazová auta...

24.02.2007, 14:51 |
PIPO DELIQUENTE:přesně tak jeden z mála rozumných tady :--)
deliquente: jo a pokud rikas pneumatice 225 na 8x5 rafku Acka (ja zadny teda nevidim), tak pak uz Ti nevim, co rikas na tenhle humus co jsem dal PIPO
Já bych si na auto taky takové kolo nedal protože jezdím svižně ,ale nebudu odsuzovat a urážet lidi co stylingu propadli.
no myslim, ze kdo je rozumnej a kdo ne, si ostatni uz udelaj sami :-) bohuzel PIPO Ty to zrejme nebudes :-)

24.02.2007, 14:55 |
PIPO RAJDLOS:no jo ty jsi ten nej machr jsem zapomněl :--)))
uz jsem to psal v minulym prispevku, uprednostnit vzhled pred jizdnima vlastnostma je pro mě jedna velká neznámá...
RAJDLOS:no jsem zvědav zda toto budeš tvrdit všem LIVE na sraze co uvidíš ,že maj ačka-:--)))

24.02.2007, 14:57 |
PIPO LUKE_288 no vidíš ale přesto se nás najde takových hodně! :-)
Co to je... někdo tady píše pod mým nickem !
jako sorry, ale co je tohle za blbost? proc by to mel nekdo nekomu tvrdit na srazech? tohle je diskuzni forum a jde tu primarne o názory. ty snad kdyz vidis ve meste hnusnou holku, tak za ní hned běžíš a cpeš jí, jaká je obluda?
PIPO: jo, uplne stejne se najde spousta lidí, co ještě dneska volí komunisty...

24.02.2007, 15:00 |
PIPO Luke_288:jo jo takových znám taky pár! :-))

24.02.2007, 15:03 |
PIPO WOW ale ,že je tu živo najednou! :--))
Nechápu tu ryvalitu nebo spíše neuctu mezi lidmi co vyznavají styling a performance.
ja radjose chapu, to co pise chapu ze jezdit na tomhle je proste hazardovani, ono co si budem povidat i takovemuhle cloveku hrabne a bude chtit ukazat jak mu to jede a nasledky muzou bejt pak tragicke, takze nikoho neodsuzuji ze si to takhle da na auto ale prece jeste to nebudu tady lidem doporucuvat a navadet jine lidi a dalsi pak bude psat to je tuning a takhle to ma vypadat to me prijde jako dobre ulitnute
Deliquente: ukaz mi, kde jsem nekoho urazil? jinak ver ze 8.5 a 225 neni vubec Acko, ale idelani to neni, priste bych volil 8palcu

24.02.2007, 15:05 |
PIPO DELIQUENTE:mě nevadí lidí co vyznavaj performance ale nechapu proč oni nedokažou překousnout nás stylinaře,to mi fakt hlava nepobirá :--))
jako opravdu nic proti, ale kdyz tohle co tu pisu dokaze nekoho odradit od toho at to takhle nedela budu rad at je to treba jedinej clovek a ono az to pak zazije clovek sam na vlastni kuzi a nekoho treba u toho nedej boze zabije tak pak asi bude kazdej mluvit jinak a on pak pujde brucet nebo platit nekomu trvale nasledky do konce zivota.
to jsou kecy :-))) , ja to videl live a rikam ze bych si dal 215/40 od nexenu na 9" uplne v klidu ale treba od toya uz nee, kazda guma je jinak stavena a jak rikam ma i jiny obvod! nejsem zastance zadneho extremu a uz vubec ne na ukor bezpecnosti...... libi se mi jen decentni acka
Rajdlos : když je rafek před gumou tak to není ačko ?
ja jsem měl nejnižší pneu 215/40 na 8 disku a blbnout jsem mohl jak chtěl a auto se chovalo špičkově vždy a taky byl rafek před gumou.
xenonman : máš pravdu pokud na tom začne blbnout jeho problém :) ale to většina kluků s leštěnkama nedělá.

24.02.2007, 15:11 |
PIPO XENONMAN:hele nic proti ale stejně tak jako odrazuješ nás aby jsme si ty ačka tam nedělali, tak proč neodrazuješ lidi co cpou prachy do motoru at maji co nej vykon a jezdí pak nepředpisově jako prasata-hm? :--)
Jako Driver . Je guma a guma . a je kolo a kolo .
Na obojím zaleží jak je konstruováno.
PIPO : to tu nepatří.....
Ne každý kdo má výkon jezdí jako prase.

24.02.2007, 15:16 |
PIPO DELIQUENTE:no stejně tak jako ne každý kdo má gumy obute jako ačka s tím jezdí jako magor že?? :--))
Deliquente: co je to zase za blbost? mam na druhem aute na 9" 255 a taky lezou z rafku lehce, to jsou podle Tebe taky acka?
to co rika Driver, tak to respektutju (u toho alspon pouziva hlavu), ale jak tady PIPO neustale uchcava z tohohle, to fakt ne a nedokaze to alspon trosku obhajit, jen vypada to proste khúúúúllll a nezajima ho nic okolo

24.02.2007, 15:18 |
PIPO RAJDLOS:mě to zajimá i to okolo ale nechapu, že to neumíš ty akceptovat!
Do diskuze výkon - řidiči - možnosti už nejdu :)
podle me timhle si musi asi kazdy projit sam, nebudu to psat ze nekoho odsuzuji to tak neni, jako ja sam sem mel na felda 9x16 a 215/40/16, ale proste kazdej to autiko dela at se libi lidem a hlavne tomu komu patri o tom zadne, jen proste clovek by nemel zachazet do extremu :-),
tu PIPO: obavam se ze tohle je uplne jina debata uplne o necem jinem a i upravovani motoru ma svuj rad a musi u toho clovek obcas premyslet ze to neni jen udelat to a pak ostatni neresit

24.02.2007, 15:20 |
PIPO DELIQUENT:no raději neeee no :--)

24.02.2007, 15:21 |
PIPO XENONMAN:ted s tebou plně souhlasím! :--)
Ale ja celou dobu mluvím o tom co jsme testovali na bafu včera s driverem. a o zkušenostech které mám.
Proč si myslíš že jsem obhájce pipa ?
jako nikoho neodsuzuji, at si da kazdy na auto, co se mu zlibi, ale uchcavat jako nekdo z toho nebudu
Z čeho ja uchcávám ?! jen říkám , že je každého věc , na srazový auto at si to dá... když se jim to líbí.
Já na žiletkách jezdit nebudu.

24.02.2007, 15:26 |
PIPO Kdo to pochopit chce tak to pochopí ,kdo ne tam ma smulu no! :-) každemu se prostě libí něco jineho ,mě se prostě libí tohle a určitě nejsem sám! :--) VYŘEŠENO :--))))
Deliquente: ja taky nemyslel Tebe ;-)
PIPO: nerekl bych smulu, ale souhlasim, treba to taky casem pochopis :-)
To víš že na to přijde, pojezdí srazy , poblbne a až bude mít vytřepanou prdel pořídí si něco co pojede a bude mít gumu minimálně 255 na 8,5 disku :)

24.02.2007, 15:32 |
PIPO RAJDLOS:jasan je to věc názoruuuu! :-)))
taky sem jezdil na tomhle, ale bylo to silne o držku.......

24.02.2007, 15:43 |
PIPO Já jezdím na tomhle a v klidu no!! :--)))

24.02.2007, 15:44 |
Scream | Upraveno: 2007-02-24 15:45:35
a tohle se da rict, ze bylo v porovnání s PIPEm a jeho peckama, hodne decentní A, takze si umim predstavit, jak je ve svym aute nebezpecnej kdyz jede.....

24.02.2007, 15:48 |
PIPO SCREAM: :--)))))))))))))
dalsi dva co nemaj na gumy... :-))))
Kdo nemá na gumy tomu driver půjčí slicky :)

asi by se hodilo pouzit minulej cas, to ze sem byl ve 20-ti kreten, neznamena ze sem se nepoucil. a ty gumy tam ani predtim nebyli proto, ze b se mi to zdalo moc krasny, ale protoze sem to tak koupil

24.02.2007, 15:54 |
PIPO DRIVER:nemaj noooo :--))

24.02.2007, 15:55 |
PIPO DRIVER:kura na tom jsi jezdil woe jo????? :--))))
oni to pochopí až zkusí ostřejší jízdu,..na srazy necht si tam daj třeba gumu z přívěsného vozíku,když se jim to líbí

24.02.2007, 15:56 |
PIPO Blázen:libííí a moooooc!
uz bylo jasny ze ty gumy musim vymenit tak na konci sezony jsem jim daval kladu, na suchu ten hladky povrch drzi jak prase.....
priste tam zkuste 175/50R16

24.02.2007, 16:13 |
TROY Bude prdel až PIčO někde vodrbe ty jeho naleštěný Brocky :))))))))) balonář a lepeňák rulez :).

24.02.2007, 16:18 |
PIPO :--)))))))))))))

24.02.2007, 16:30 |
DITR no kurwa to sou olačky jak cíííp rulezzzzzzzzz :)))))))))))))))))))))

24.02.2007, 16:33 |
PIPO | Upraveno: 2007-02-24 16:38:32
že jo DITRICH v dubnu se stavim!zahulime uvidime! :-)))

24.02.2007, 16:57 |
roman DRIVER,PIPO : by mě zajímalo,kolik drsňáků,co tady píšou,už maj řidičák a byli někde na srazu :) show car bez áček?to už bysme tam nemuseli ani dávat vzduchovej podvozek,lamba,hudbu apod. nestačím se divit

24.02.2007, 16:58 |
roman DRIVER,PIPO : by mě zajímalo,kolik drsňáků,co tady píšou,už maj řidičák a byli někde na srazu :) show car bez áček?to už bysme tam nemuseli ani dávat vzduchovej podvozek,lamba,hudbu apod. nestačím se divit.ale slovník maj jak dospělí

24.02.2007, 16:58 |
PIPO roman:no ja už se nedivím ničemu! :-))

24.02.2007, 17:00 |
roman asi před týdnem žádal driver o radu a zkušenosti tady na fóru,a pěkně se to zvrhlo.málem sem se styděl,že tuním :))
jo tak tys to rozštíp:-))))))))))
tady nikdo řidičák eště nemáme

24.02.2007, 17:09 |
roman podle keců to tak vypadá
jasný, koukam, aktivita 55, znáš tady určitě fůru lidi, tak tu můžeš plkat takovýhle blbosti tunere

24.02.2007, 17:16 |
roman neznamená,když do všeho kecáš,že tomu i rozumíš:) no nic,tady se asi nic novýho nedozvím.páček shledáček
pruser je ze pulka clenu tady ty acka ma, ale neozve se :-)) ale ja uz to neresim, proste jsem si to zjistil sam co je ok a co ne a podle toho si koupim gumy a hotovo

24.02.2007, 17:34 |
PIPO DRIVER:přesně :--)))))))))
tak to je malej LOL, me staci jaky lidi podporuji ty acka a jdu do kolen :-))))) hold "tjůůůnink" rulez, Roman to fakt rozseknul
románku, já se tady k áčkám skoro nevyjadřoval, takže si příště vezmi brejle a líp čti. je mi jasný, že ty tomu tjůůůningu, stajlingu, performancu nebo jak se tomu všemu říká rozumíš víc než já...
Rajdlos:oprava Tjůůzink :-))
woeeee to je zase DEBATA ... jak to tak sleduju tak galusky RULEZZZzzzzzz
.....asi začnu jezdit bez gum :)))

24.02.2007, 18:32 |
PIPO Přilijeme trochu benzinu na oheň!
No neni tohle super s kombinací vzduchoveho podvozku??!! :--))))))))

24.02.2007, 18:33 |
PIPO Aaaaaaa nebo toto?? :--)))))))))

24.02.2007, 18:53 |
Mac No lidé jsou různé. Někomu se třeba líbí i tlustý chlupatý ženský:o) Já zese nemám rád skejťáky:-D Ty poslední fotky výše se mě nelíbí ani trochu, ale kdo chce co... pokud neohrožuje ostatní, tak ať si tam dá třeba kola z žebřiňáku bez gumy, vozí to na podválu a nosí 3kg zlatý řetězy. Další plodná diskuze;-)
ano je to opravdu škaredé, ty dvě poslední fotky, vypadá to divně
divně??? dyt je to tuning!
:-)

hezky tak me jen napada jestli si vubec nekdo z rapidnich ackaru uvedomuje co udela ta guma kdyz projede vyssi rychlosti dirou a abych jezdil jak posranek slalom na tech ceskejch polnackach to si ty acka necham ujit tak uz se proberte z ty berlinsky autobahn a dejte si nejaky pneu se kterejma nebudete ohrozovat ostatni ucastniky provozu :o))
jako ten lem zarazenenej mezi rafek a gumu to je teda tjunink to smekam
i kdyz vim ze je na tom s nejvetsi pravdepdobnosti vzduchac tak bych se bal jet v tom i jako spolujezdec

24.02.2007, 19:04 |
PIPO LUKE_288:omylllllll to je STYLING!!!!!!!!!!! :--)))))))))))))

24.02.2007, 19:05 |
PIPO Machča:neboj to auto stoji při jizdě se zvedne! :--))))))))))
jako PIPO ja vim
a vymyslel jsem novej Styling priste zkuste omotat rafek izolackou :o))
PIPO: aha, to jsem ale kreten :)

24.02.2007, 19:10 |
Mac ty smajly s dvouma pomlčkama spíš připomínají něco jinýho a jestli to má být podpis autora, tak jako dobrý, sebekritika nikdy neškodí;-)

24.02.2007, 19:13 |
R.I.S Na mě moc extrtém. To se snaží vrazit blatník mezi gumu a kolo že jo :-)))))
Ne každýho věc co si dá na auto ikdyž se mě osobně Ačka nelíbí a myslím si že co se týče praktičnosti a jízdních vlastností to asi nebude ono, tak to nikomu neodsuzuju. Rozhodně nesouhlasím z názorem že je to tuzing. Ale ty extrémy vážně vypadají jako by člověk nemel prachy na větší gumy.

24.02.2007, 19:14 |
PIPO He he :-)

24.02.2007, 19:15 |
PIPO :-)

24.02.2007, 19:19 |
PIPO Sice nevím co to má s tím společneho ale dik! :-)))))))))))))))))
na showcars je to hezky ale maj najeto vetsinou zhruba 5 km rocne ale ty extremy co sem dal PIPO predtim to je vazne uz na povazenou

24.02.2007, 19:21 |
PIPO Machača:no vidíš ale i takové extremy jezdí!Neřikám ,že bych si to takto narval na auto ale prostě se mi to libí,tak o co jde? :-)
az se ti nekdy stane ze svliknes pneusku treba v 80 km/h tak jeste budes rad ze zijes a vsadim se ze uz si to na auto nedas

24.02.2007, 19:31 |
PIPO Machča :no je to možnééé ale doposud se mi to nestalo a ani nikomu koho znám! :-) neviděl bych to tak černě
ted už ani nechápu styling, narvat do auta pul milionu na 5km ročně, to hraničí s chocholouškem.. auto je přece od toho aby jedilo, nebo se pletu? na vystavování sou porcelánové prasátka..

24.02.2007, 19:43 |
PIPO BLAZEN:však ty auta jezdí i normalně víz 80%Německých aut z tuningove sceny -já taky jezdím na ačkách už 3 roky a taky bez nějakých problemu,když člověk nejezdí jako prase tak je to v pohodě. :-)

24.02.2007, 22:31 |
DITR kurwa na tom baworu sou límce jak poď mě mrdat......to :PIPO si piš woe že jak přijedeš tak zahulíme a uvidíme....sice to budou haldy..ale jebat :)))) prostě ty kola sou epesní... hlavně jak ty jak tady něgdo říkal že se může podívat na ráfek i zevnitř......to musí býýýýýt :))))))))))))
tak jsem to zdárne dočetl dokonce a muj nazor je že bych spíš udelal menší kompromis protože nechci malovat čerta ale když nahodou se ti ta guma vyzuje(vim že to je male % ale nikdy nevíš) a zabiješ třeba svoji mladou tak nevim nevim jakej nazor bys mel potom...
Tyto keci nejou přimo k tematu ale trošku z života.. :Nedavno bylo ve zpravach na nove že Jelen vyskočil a jak ho auto trefilo tak sroloval celou střechu+ hlavy posadky...a policajt co tam byl říkal že se to stane jednou za xxx let a vidiš stalo se...Ačka třeba trošku mužu ale bezpečnost bych dal na první místo!!!!!!!!!!!
Práci čest....

25.02.2007, 00:07 |
clown .... 80%Německých aut z tuningove sceny ...
jezdi na podvalu ... a taky na jinejch silnicich :o))
je mi to jedno ... a vetsina lidi z tohohle fora ma hodne jiny zajmy nez upravy aut .. dnes uz radeji nenapadny obyc auto a v nem co se mi libi, nez lestenku o kterou bych se bal nechat v centru mesta ..

25.02.2007, 12:08 |
jolik jak už tu někdo psal nízkoprofilové gumy chrání ráfek,teda pokud odpovídají ráfku i při parkování.
to jolik: kdyz budes mit na aute takove papuce tak to asi nebudes pujcovat tchyni na parkovani :-)))
tohle sem si rikal taky a pak jsem si po dvou letech jezdeni na jednech kolech bez skrábnutí odřel sám dvě kola během 14 dnů
No PIPO vim o cem mluvim proste mi usla a svliknul jsem ji od ty doby nejsem zastancem kol do A

25.02.2007, 17:41 |
PIPO Machča:jasně kámo to ti věřím no kdyby se to stalo mi tak na to budu taky nadavat ale zatim tak jezdím 3 roky a nic-takže v pohodě! :-))))
ted jsem koupil kola 7x16 s pneu 215/40R16 a prijde mi to jak hrnec na prdel, presne tak to ma byt. Takze si tuhle gumu umim predstavit, co by delala na 9" rafku. Dunlop Sport SP2020E.. jste fakt šílenci :) sice jsem performance positive, ale to co vy delate :) fakt cekam az sem nekdo narve fotku 205/40R17 (oblibeny tuneruv rozmer) a 10x17 :)))
ReproBoy: kecáš... nekoupils je teď, ale už v neděli :-D
taky vsecho vykecas drbno :D

27.02.2007, 14:45 |
PIPO ReproBoy -neboj za nhedlouho ti sem narvu fotku mých new pneu co mi dorazily na 9,5 ráfku! :--)))
cos koupil 195 ,..to už nebude do A ale do ležatého B

27.02.2007, 15:11 |
PIPO Blázen neee zas takový extrem néé!Normal to co vždy 215/40/16 :--))
ReproBoy :zachovej chladnou hlavu týpku! :--))
no nevim ;-) koupil sem 9x14" kola kde byly 215/40 a menim radsi za 225/40 :-)

27.02.2007, 18:25 |
Tichy jak uz jsem psal minule mel jsem na 9" 215/40/16 a po kazdy jen trosku ostrejsi jizde jedna z gum usla..byl jsem s tim v servise tam gumy sundal ocistil ALu a necim napatlal a porad stejny..Proste bych to na aute uz nikdy nechtel..Kamos podobnem problem!

27.02.2007, 18:37 |
PIPO No přesně tyto kola mám i jezdím na stejnem rozměru a v pohodě tak jezdím už pře 3 roky!No asi nejezdím ostře ale jako normalní člověk neb u mě se to nikdy nestalo! :--)))
A jezdí tu někdo na opaku? :o) 255 guma na 5,5 ce ráfku? 8-))
Na 5,5" 215/70 R16 Transit
PIPO: raději se koukni na kubuv odkaz a dej si facku......

27.02.2007, 20:44 |
PIPO Scream:se mám rad tak si facku nedám-leda tobě zda chceš! :--))))

27.02.2007, 22:06 |
Kapka (M)
PIPO na tehle gumach bych te chtel nekde potkat na silnici v serpentinkach...a trosku slapnout na plyn..a chci te videt jak ti to vycestuje v prvni ostrejsi zatačce...snad casem dostanes trosku vice rozumu...
PIPO: moc Screama neprovokuj nebo budes screameřit ty :D
k tomu se nebudu vyjadrovat, neb me to pobavilo. docela rad bych si pro tu facku nekdy prisel kdyz vidim tu fotku 60kg manika z Xchatu:-)))))
scream:PIPO bych řek že váží ta 90-95kg :-))
no nevim, ale když vidim tohle, tak to poslední z ceho mam strach je ze by mi nafackoval:-)))
[ Link ]
to vypadá tak na PIPA před 10 lety :-)))))))))))))))
Fackovat se kvůli tomu že jednomu se líbí "áčka" a druhýmu ne?
Trošku dětinské řekl bych..
Lidi se fackujou kvuli daleko méně důležitejm věcem než sou áčka :o)

28.02.2007, 15:31 |
PIPO Blázen :no skoro si to uhad čeče mám přesně 98kg :--))
SCREAM:kdykoliv ,ti ji dám když po ni tak toužíš -někde na sraze se přihlas LOUTKO!! :--))
KOOTASS:no jo scream má asi nějaké koplexy méněcennosti! :--))
ty vole, asi se taky vyfotim a dám se na xchat :)))
Ja se fackovat neodlam, facku si mel dat sam, kdyz ma blby kecy a chce me fackovat, ma moznost.

01.03.2007, 08:50 |
paajiik | Upraveno: 2007-03-01 08:58:40
boooozicku:-)
no tak za prve. acka na aute nemam, ale libi se mi i kdyz o nich vubec neuvazuji. zvlaste po tom co tu bylo psano jelikoz se mi libi svizny prujezd zatackou a i tak se bojim, abych to co tam mam nesvleknul. a taky nemam auto na ukazovani, ale na jizdu na vetsi vzdalenosti a jezdit pomalu opravdu nejde pokud nechci cestovat cely den jen proto, ze az dojedu do cile tak bude tma a kol si stejne nikdo nevsimne takze proc? tudiz uprednostnuji prakticnost jelikoz nejsou penize na 4 auta:-) jedine nejaky zlodejicek a pak uz bych nedojel ani zpatky...., ale kdybych treba mel tak na sraz bych asi sel do acek proc ne? (pisu auto na ukazovani ne na sprinty!:-)) otazka bezpecnosti a prakticnosti urcite stoji za zvazeni, ale jen u tech co na nich jezdi kazdy den. takze jako treba pipo podle toho co pise.... nebudu se zastavat pipa takze to neber jako podporu, ale to co mas na tom seatu mi neprijde az takovy extrem takze na denni jezdeni dejme tomu, ale uvadim, ze nemam zadne zkusenosti takze nevim zda se treba nepletu....
za druhe. sraz bez aut s ackama no nevim nevim... a predpokladam, ze ti co je maji extremni tak maji trebas ty kola a gumy jen na ty srazy aby se predvedli a v beznym provoze pokud jezdi s tim autem tak maji trebas jiny pneu nebo i kola... proste decentnejsi.... to je asi jako ti tuneri... na souteze na sprinty vezmou mensi kola, ale do provozu si jezdi trebas na o dva palce vetsich.... nebo jeste jeden priklad. pojedes na okruh a co si das na auto? zavodni gumy nebo nejaky smejdy??? skoda, ze tu je tak malo respektu a pochopeni. a pritom s tim tady jak koukam ma kazdy zkusenost.... ale hadat se tu jako mali kluci kvuli tomu? slibovat facky? psat kdo kolik vazi a kdo koho prepere?? no tak davam tomu jeste dva dny a budete tu litat s pravitky a merit svoje chlouby.
no nic. zase jsem se nechal strhnout do debaty:-) preji krasny den vsem a hlavne kliiiid
jo a jeste jednu vec o te bezpecnosti jak se o ni tady kazdy zajima a na nejakym vedlejsim clanku jsem ted cetl kdyz se neco nesmi tak se jede na technickou na plechacich a pak hned frk zpatky to co tam kdo chce. prijde mi to podobny. jako kdyz ma nekdo sjety gumy, ale jeste vydrzely by, ale na technickou nestaci tak holt prijede na zimnich.... proste kazdy by mel zacit u sebe. ale tohle nikdo neresi jako bezpecnost jen ty acka.... ende

01.03.2007, 11:55 |
LoMo Já jsem na autě Ačka MĚL a žádný problém s tím nikdy nebyl (auto sedělo, pneu neucházely, ...). Teď už bych to NECHTĚL - nemyslím si, že pro pneu je to něco dobrého. Jen mě fascinuje jak to tady každý řeší. Není jedno co si kdo na auto dá? Pokud se mi Ačka nelíbí, tak tady můžu napsat svůj názor a nebudu to dál řešit. Pokud by to ohrožovalo majitele nebo okolí, tak neřeknu, ale to si po své zkušenosti nemyslím (jen má zkušenost!!).
Docela by mě zajímalo zda-li ten kdo se naváží do Aček má na autě předepsaný rozměr kol a pneu. Všichni asi ne. Takže by z toho mohla být další debata.
Řešíte blbosti a já se od toho nemůžu odtrhnout :))). Tak a teď můžu jít zase něco dělat.
paaajik, vicemene souhlas, jen nesouhlaim s tim, ze sraz by nebyl sraz bez aut s ackama
LoMo: na autě mám předepsanej rozměr, sice o palec větší než mam TP, ale šířka sedí
luke_288: jiste. to neni podm., ale vetsina takovejch upravenejch aut myslim, ze acka ma. nebo alespon nejaky zalezi o jakej jde. samo nikdo nebude na lambo ci ferrari davat acka. ale jak jsem psal. acka se mi celkem libi a kdyz vidim treba nejakyho peknyho leona octavku ci audi tt nebo jakekoliv pekne udelany auto jak ma vytazeny blatniky jen tak aby koukalo kolo ven a pneu byla schovana tak se mi to dost libi:-) asi daleko vic nez kdyby koukalo cele kolo ven i s pneu 255 atd. to jsou zase jini mistri co narvou na fabii 1,2 kola 225 a podlozky a sotva to jede a vypada jako pest na oko. neni to o jizde, ale o vzhledu. pardon, ze se nedovedu vyjadrit strucne, ale nechci se zaplest a aby me nekdo za neco narknul, ze to nebylo srozumitelne napsany i kdyz jsem to treba myslel trochu jinak... ale kazdy podle svyho. jinak LoMo to taky dobre napsal!:-) jo fakt zajimava debata, ale uz se odtrhnu k necemu uzitecnejsimu:-) tak se vsichni mejte. stejne uz koukam, ze nic nestihnu:-)))