Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz na lak

o Navštíveno 1409x o
o 04.03.2007, 19:27 | Cormi
Ahoj, prosim vás je tady někdo, kdo se vyzná v lakování? Chci předělat lak dílů v interiéru a nechat nalakovat plasty v motorovym prostoru. Kontrast sem si rozmyslel, tak bych chtěl jako základ použít odstín autolaku "Indigo modrá" perleť (tmavě modrá VW), ale chtěl bych docílit efektu "hloubky" barvy. Něco jako je na fotce, i když vim že se tady jendá o měňavku. Jak se takového efektu docílí? Jsou na to potřeba nějaký speciální třpytky? Rozhodně to chce několik vrstev bezbarvýho krycího laku - kolik vrstev se dá tak max. použít? Chtěl bych aby ta krycí vrstva zároveň i chránila před poškrábáním. Případně co by šlo všechno s tou barvou vykouzlit, ale aby se pořád zachoval odstín?

Ještě bych se chtěl zeptat, když se udělá kompletní renovace laku - dají se vnější plochy stříknout dalšíma vrstvama krycího laku nebo je to blbost a dělá se to jenom když je lak "čerstvej"?

Díky moc

foto k příspěvku  od Cormi

o 04.03.2007, 19:28 | Cormi
A tohle je ta moje Indigo modř

foto k příspěvku  od Cormi

o 04.03.2007, 21:02 | Nevřis | Upraveno: 2007-03-04 21:07:02
.....slečínka hezčí jak ten lak ..muhehe:)))))
o 04.03.2007, 22:05 | Mišell
Ty woe,já čučim do třpytek a tý svlečny jsem si ani nevšim...ale teď už jo:)))
o 04.03.2007, 22:10 | bawor
No co sem někde slišel tak že když máš třeba palubku v laku a je to lesklý tak že se odráží odlesky na sklo a je to pěkná chuťovka s tím jezdit. Nevím osobní zkušenost s tím nemám.
o 05.03.2007, 01:29 | Mac | Upraveno: 2007-03-05 01:30:12
Světlý vršek palubovky nebrat, to je fakt, odráží to do skla.
Hloubku dělají 3 stage laky a 3 stage laky dělají cenu... No ať už je to prdel jakéhokoliv auta, tak buď ty světla už neplní funkci, nebo tam nejsou a nebo to svítí akceptovatelně jen o něco málo méně než normální a to mě pak už rozum nebere, co na to nešvihali :-)
o 05.03.2007, 19:10 | m1tv
svetla sviti normalne pač sou vejš :)

foto k příspěvku  od m1tv

o 05.03.2007, 23:02 | Mac
a-ha:-), tak jsem zase o něco málo bezvýznamně chytřejší ;o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.