Navštíveno 1087x

potreboval bych poradit. Chtel bych si trochu osvetlit interier v mem milackovi.
Auto je cerne, mam na podvozku zelene neony. Interier je v cerne kuzi.
Muzete mi poradit jaka barva by se hodila dovnitr? Uvazoval jsem o modre, ale bojim se aby to moc nebilo do oci (venku zelena, vevnitr modra), nebo o zelene at to vse stejne...ale nevim, jak by vypadaly zelene podsvicene budiky....pokud nekdo ma foto nebo zkusenosti, poradte pls....dekuji moc....
a takto vypada moje auti.....(fotky jsou jeste z dob bazaru)

jeste jedna....

Nevím,ale ja osobne bych asi do kozenyho interieru nedaval neony vubec:)Muj nazor je,ze to bude vypadat lacine,kdyz pouzijes neony....

08.03.2007, 22:21 |
Libor Modrá je dobrá ale kůže je kůže, takhle to vypadá luxusněji až na to že opely mají žlutý podsícení budíků (esi se pletu tak sory já sme jezdil v combu)
tenhle interier moc na stromečkování neni teda, ale pokud něco tak zachovej zelenou, taky jsem měl pod autem i v něm zeleno a hezky to ladí, když dáš každou věc jinou tak to bude kýč, měl jsem jenom neony pod palubkou který nebyly vidět a svítily na nožičky, moc pěkný
takhle nějak jsem to měl udělané já ve Vectře a k tomu modré neony , jak psal kolega nademnou - svítili jen na podlahu :)

to all: no, ja tam chci dat jen neony pod nohy a pak podsvetlit budiky a tlacitka...treba tou zelenou aby to nebyl takovy kyc. chci opravdu jen svetlo na nohy a ne to mit jak vanocni stromecek.
to Libor: nepletes se, Opel ma origo bilo - zlute podsvetleni budiku.

09.03.2007, 09:38 |
Escudo | Upraveno: 2007-03-09 09:42:16
možná bych budíky a tlačítka nechal jak jsou, aby to zelený nevypadalo levně, to se zas tak tlouct nebude snad