Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > osvetleni interieru

o Navštíveno 1087x o
o 08.03.2007, 20:48 | brenky
potreboval bych poradit. Chtel bych si trochu osvetlit interier v mem milackovi.
Auto je cerne, mam na podvozku zelene neony. Interier je v cerne kuzi.
Muzete mi poradit jaka barva by se hodila dovnitr? Uvazoval jsem o modre, ale bojim se aby to moc nebilo do oci (venku zelena, vevnitr modra), nebo o zelene at to vse stejne...ale nevim, jak by vypadaly zelene podsvicene budiky....pokud nekdo ma foto nebo zkusenosti, poradte pls....dekuji moc....

o 08.03.2007, 20:50 | brenky
ukazka modreho interieru....
[ Link ]
o 08.03.2007, 20:52 | brenky
a takto vypada moje auti.....(fotky jsou jeste z dob bazaru)

foto k příspěvku  od brenky

o 08.03.2007, 20:52 | brenky
jeste jedna....

foto k příspěvku  od brenky

o 08.03.2007, 21:27 | xxfavo
Nevím,ale ja osobne bych asi do kozenyho interieru nedaval neony vubec:)Muj nazor je,ze to bude vypadat lacine,kdyz pouzijes neony....
o 08.03.2007, 22:21 | Libor
Modrá je dobrá ale kůže je kůže, takhle to vypadá luxusněji až na to že opely mají žlutý podsícení budíků (esi se pletu tak sory já sme jezdil v combu)
o 08.03.2007, 22:24 | Escudo
tenhle interier moc na stromečkování neni teda, ale pokud něco tak zachovej zelenou, taky jsem měl pod autem i v něm zeleno a hezky to ladí, když dáš každou věc jinou tak to bude kýč, měl jsem jenom neony pod palubkou který nebyly vidět a svítily na nožičky, moc pěkný
o 08.03.2007, 22:57 | Kindlik
takhle nějak jsem to měl udělané já ve Vectře a k tomu modré neony , jak psal kolega nademnou - svítili jen na podlahu :)

foto k příspěvku  od Kindlik

o 09.03.2007, 06:02 | brenky
to all: no, ja tam chci dat jen neony pod nohy a pak podsvetlit budiky a tlacitka...treba tou zelenou aby to nebyl takovy kyc. chci opravdu jen svetlo na nohy a ne to mit jak vanocni stromecek.
to Libor: nepletes se, Opel ma origo bilo - zlute podsvetleni budiku.
o 09.03.2007, 09:38 | Escudo | Upraveno: 2007-03-09 09:42:16
možná bych budíky a tlačítka nechal jak jsou, aby to zelený nevypadalo levně, to se zas tak tlouct nebude snad

foto k příspěvku  od Escudo

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.398 sekund.