Navštíveno 1103x

Jde mi o takový ty autoburzy apod. resp kámoš shání nárazník na svoje auto tak jestli by se mu po něm někdo nemrknul ...

16.03.2007, 17:39 |
Honza2.016v | Upraveno: 2007-03-16 17:40:00
kámoš má někd y v p=lánu jet do polska pro nějaký intercoolery díly na gčko..
otázka je kdy a jestli vůbec pojede

16.03.2007, 17:42 |
PIPO Jo já jezdím do Gliwic a jedu tam ted v neděli nebo tu příští!Jde tam koupit uplně vše a za rozumné ceny :--))
kámoš shání nějaký hezký neorigo nárazníky na Probe II neb na Probeclubu je zahlídl tak jestli by jste to tam jen nevokoukli jestli tam něco je a cca za kolik, díkas

16.03.2007, 20:06 |
PIPO Jasan mrknu na to a poptám se na cenu-no problem!
díky moc něco takovýho jako je tady na Allegru, za kolik je vlastně zlotý nebo jak tomu říkaj ???
[ Link ]

16.03.2007, 20:46 |
PIPO Jasně kouknu na něco takoveho!Jo no 1 ZLOTY je kolem 7 až 8 korun! :--)))

16.03.2007, 22:36 |
Smrada (M)
Mar: Ajsik tam jezdi
chudák ajsik ten bude mít ze mě radost, díky ...
no ja tam jedu pristi tyden v nedeli pro 20ky kola a sadu spoileru na my bawo, teda pokud tam budou mit to co shanim :)
tak příští tejden asi jedem... kouknu tam co kde a za koli..snad
a jak je to tam s tema trhama teda? to je kazdej vikend? nebo se musi nekam special jet? Poradte neznalymu jak to chodi :)
mohl by se mi tam taky někdo podivat, jestli tam nemaj nějaký pěkný zadní lampy na suzuki Swift GTi (když tak mi písněte někdo na icq, a domluvili bysme se) díky
me by zase treba zajimaly nerezovy ramy dopredu na auto... je tam i takovej sortiment??

17.03.2007, 10:34 |
PIPO Je to tam každou sobotu i neděli ale v sobotu tam je jen polovina těch stankařu atd...takže doporučuji tam jezdit v neděli je tam plno!!A hlavně vyjiždět hooooodně brzy ja vyjiždím z hranice v 6 hodin-jednou jsem vyjel v 8 a čekal jsem v koloně asi hodinu a pul na parkoviště!Řek bych ,že se tam dá koupit teměř vše a za goood ceny který se daj paradně ještě usmlouvat! :--)))
Jako Squere: Kdyby tam byly naky pekny lampicky na Swift GTI,tak dejte vedet. Pripadne pls nafotte... Dik!
to PIPO:jj tuto informaci jsem taky potřeboval....:)...jsem slyšel o těch autoburzách v polsku ale nemohl jsem zjistit kde?a ty jezdíš do toho Gliwice že?a ta burza je tam celý den..?

17.03.2007, 17:26 |
PIPO Jasně jezdím do těch GLIWIC ta je největší a nejlepší s cenama!Jedu tam příští tyden tedy neb tam chce jet více lidí!Z Ostarvy z hranic je to 80km
17/03/2007 17:26 PIPO - ahoj, pokud by to slo mohl by ses mi tam taky po necem kouknout? pokud bys mel cas teda nazbyt. Samozrejme bychom vyresili nejakou provizy za to. Kdyby jo tak napis a ja ti po icq napisu o co presne jde. Diky.
Já jezdím semtam do Lubinu(jen soboty) cca 100km od Harrachova,taky háfo všeho...