Navštíveno 627x

Dámi a pánové, kdo je z okolí Chrudimska atd. Tak se přihlašte, připravujeme Chrudimskej klubík CHRUDIM CARS!!!! Zátím se dělaj webové stránky. Zájemci budeme průběžně informovat na mailu chrudimcars@seznam.cz. Takže zájemci pište.
Předem upozorňuji, že se přihlásit může každý, nejde tady o to , kdo má líp vytuněnou káru nebo nejdražší muziku, to fakt né.
:) to by mě zájímalo já jsem sice kousek od HK,ale v žádným klubiku nesem :( tak třeba bych měl zájem :)
co bude mit club za vyhody atd budou srazy?díky cus
ja take v zadnem klubu jeste nejsem jsem z HK a mam zajem jestli neva ze mam jen felicii 1.6Mpi jen a pouze decent uprava
Fajn, nevadí napiště kluci na ten majl viz hore a domluvíme se, jo??
ok koukal jsem zes koukal na foto te me felicie poslu email
Ty jo,Hradečáci(nebo skoro) a budou v Chrudim cars:)) Není to srandovní:)? Jinak v HK jsou HK Tuners a ty druhý si už nepamatuju:)
Mišell : to mas jedno! HK nebo Chrudim :) ja bydlim nekde mizi tak je to sumak a z HK jsem nabidku nedostal :)
Tak hodně štěstí, Majku:o)
mk VII: Tak písni majla a pokecáme o tom
-Hans-: Honzíku, s tebou se tak nějak počítá:-)) Můžem o tom v práci pokecat:-))
ja bych zalozil tuning klub rockerů :o))
Machča : ZAPOMEŇ :-D
.....
jo čau kluci,tak už se tak nějak bavil s PJ a ještě jsem sehnal nejaký sponzory :) mohli by byt slevy na tuning veci atd,tak doufám že neva
jo a už aby byly hotový stránečky :)
mk VII: Jestli potřebuješ info,tak na majlu. Teď nevím,o koho se jedná, sorry.