Caute, nemáte nekdo zkusenosti s chipem do felicie 50kw, vicebodove vstrikovani... dival jsem se na nejake firmy,ale nevim jak je to ve skutecnosti, tak kdyby nekdo mel zkusenost....
DITR: Každýho věc,ale za 3,5k od Cimbu to jede znatelně líp-proti sérii a ta cena není nijak hrozná.... na 1,3mpi to nejede zle...na 4.kvalt 144 km/h není tak špatný :o) Vím o čem mluvím-najíždím na tomhle švábu od Cimbu teď už nějakou 50tou tisícovku a spokojenost.Samozřejmě jako na všechno si i na tohle člověk zvykne..ale tak je to se všema autama,když člověk přestoupí ze slabšího do silnějšího. Nikdo od toho nemůže čekat +30HP a trhání asfaltu to je snad jasný i platu vajec za voknem. :o) to ale platí pro všechny atmosféry. Když má Antonio Feldu a chce,aby mu to jelo líp......proč ne?
cca před třemi lety si koupil felcku mpi tu slabší kamarád, padesátník. jednou jsme spolu někde byli na služebce a stěžoval si, že mu to nejede. poradil jsem mu cimbu, trošku mu to vysvětlil, ale nevěřil jsem, že by do toho šel. po čtrnácti dnech přišel v pondělí do práce, očička rozzářený.... byl tam! každopádně strašně spokojený, že se to znatelně líp sbírá, víc táhne... takže nevím, ale určitě to i v tomhle vozítku smysl má.... podle mě.