Navštíveno 1686x

velké nové kolešká :- ) ...chtelo by to ale lepší fotky...
já vím, bylo to foceno narychlo, snad brzo se povedou nějaké lepší
nejsou tam na to, jak jsou ty kola velký moc vysoký pneu?
no jsou tam 245/45/18 což si myslím, že to není tak vysoký profil
Ty kola vypadaj fakt super na tom autě !!!
Ale co na to výkon ??
tak ona je to 2,5 TD, takže jsem to nějak extra nepoznal, ale je fakt, že malinko cítit to je, a spíš je to cítit v řízení
hmmm, tak to je profil asi takovej, jakej by měl bejt...no nevim, moc se mi to nelibi
Náhodou.......já to beru....vypadá to zajímavě !
Tak to já jsem poznal změnu kol z 175 na 195.....o:)))
Je to prostě o krouťáku !

09.04.2007, 18:33 |
aTTim Sorry ale vypadá to jako traktor, myslím že dle specifikace bys měl mít max 225 nebo 235/40 aby tak nějak seděl obvod a bude to vypadat normálně...
jako aTTim 225/40 a asi i snížit, tohle je divný
Kurňa, to jsou kolesa jak sviňa...myslím, že to v Brně nepřehlídnu :o)
Zdá se mi to, a nebo je to jiné auto, než si měl předtím? Nějak mi tam totiž nesedí ta barva, já myslel, že si měl vínovou
jinak libí

10.04.2007, 00:19 |
Mac moc hezký, sedí skvěle. A když už se ozvali i snižovači, tak mě to nedá, abych neřekl, že bych to fakt NEsnižoval;-)
to AllInOne: jo toto je jiná 605ka, měl jsem předtím vínovou, a je fakt, že ty fotky to malinko zkreslují, ale vše je jenom věc názoru, nemůže se to líbit všem.
to Mac: snižovat bych to ani nechtěl a ani by to už myslím ani nešlo, kvůli těm kolům. :-)
Já myslim, že těžko budeš hledat hezčí 605, ta modrá je fakt dobrá a navíc, kolesa fakt těžko jiný... Mě se líbí...
Genius: tak jsem rád, že nejsem slepej:) Jinak je to jak říkáš, 100 lidí, 100názorů :o) Ale jak em řek, mně se to líbí
Jinak jestli se mohu zeptat, proč si měnil? Nebo pak na icq, ať ti to tu nezas.....
to AllInOne: tak se mi pak ozvi na tom ICQ, ju?