Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Velkej PRŮŠVIH klíč na kola

o Navštíveno 1766x o
o 16.04.2007, 16:43 | Smart
Ahoj příznivci.
Mám průšvih jako prase, memůžu najít klíč na bezpečnostní šrouby AEZ Simbolz . Pokud by někdo mohl pomoci a věděl kde sehnat kombinaci ZAV328 ( M12x1,25x28 ) tak mi prosím napište. Jsem ochotný zakoupit i stejnou sadu šroubů se stejnou kombinací.
Jestli by někdo byl schopný šrouby vyndat i bez klíče, tak je mi to jedno a jdu do toho, ale pozor je v ráfku dost zapuštěnej. V jednom servisu na to měli nějaké nádobíčko, ale kvůli zapuštění a malé díře se tam s tím nedostali. Do jednoho šroubu se mi podařilo navrtat díru a vyšroubovat ho vytahovákem na šrouby, ale u druhého šroubu už rupnul. Možná by ten klíč šel udělat podle toho vyndaného šroubu, až na tu díru je prakticky neporušený a dal by se znovu použít. Děkuji za každou radu nebo pomoc .

foto k příspěvku  od Smart

o 16.04.2007, 16:52 | JR
ten nahradni klic stoji 300,- ....... nechapu proc radeji znicis srouby za litr ....
o 16.04.2007, 16:58 | Smart
Nevím kde ho sehnat, co jsem tak slyšel, tak je prý velký problém ten klíč sehnat, už jsem něco oběhal a bezúspěšně . Ty šrouby zatím zničený nejsou, ve dvou je jen dirka, dá se to zavařit nebo jen něčím vyplnit, stříknout stříbřenkou a nikdo nic nepozná.
o 16.04.2007, 17:02 | JR
tak neni problem je objednat jestli vis 4 mistnej kod
o 16.04.2007, 17:05 | MarauderZ28
no v každým lepším pneuservisu to prej uměj sundat pomocí spešl klíče ...
o 16.04.2007, 19:27 | blázen
k bezpečnostním šroubům a matkám při koupi dostaneš i číslo klíče,který ti oni klidně dodají
o 16.04.2007, 23:05 | Smart
To jste mi moc nepomohli tedy. Ten můj kód je vidět na obrázku, obíhal jsem pneuservisy ale objednávaj jen nové sady, které však nemají toto číslo. Spešl klíč se nevejde, už jsem to psal v úvodu.
o 17.04.2007, 08:47 | Smrada (M)
Tak kontaktuj primo ALCAR Bohemia. To je distributor AEZ v CR
o 17.04.2007, 08:58 | Smart
Podívám se , nějaké sítě už jsem u dealerů rozhodil, čekám na odpovědi. Škoda, že tu sadu tady někdo nemá, stačilo by klíč jen půjčit :-(
o 17.04.2007, 10:57 | fredy
si kup toto a máš to ne [ Link ]
o 17.04.2007, 12:21 | .mycTD
Smatr: ja ho objednaval podle te karticky na E-pneu a si za 3kila. V pneuservisech jsou zmrdi, prodejce tech sroubu se se mnou o strate klice vubec nechtel bavit.
o 17.04.2007, 13:04 | mrazik
Fredy nejsem si jisty, jestli by si pomohl. My zkouseli neco podobneho s otcem a do jednoho to zapadlo, ale ty dalsi byli mimo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.