Navštíveno 21028x

07.06.2007, 13:48 |
meris Tak se nam na aute rozsvitila kontrolka oranzoveho motoru a na LCD vypisuje ANTIPOLLUTION FAULT. Je to Peugeot 307 2.0 HDI rv.:2004 najeto 105000km. Nevite nekdo,co to muze byt?
dar pritele gugla, jak uz tu nekdo psal
:-)
[ Link ]

07.06.2007, 14:09 |
meris Vlastah: jo dar pritele googla znam, ale bohuzel moje technicka anglictina je mizerna a tak jsem to moc nepochopil.
Marauder: Podle toho,co jsem pochopil z anglictiny tak jo, ale chtel jsem zjisti,jestli to nekdo nevi presneji.
Ma to filtr pevnych castic? Nemuze byt ten zanesenej? To porad sviti u 2,0 tdi kdyz se s tim jezdi volnejc, staci tomu dat cocku a ono se to vypali:)
jj dej tomu zhusta napít !

07.06.2007, 14:48 |
meris Abych se priznal, tak netusim,jestli ho to ma. Kouknu se podle kodu motoru nekde po netu.
3CRHYB
3ARHYB

07.06.2007, 16:49 |
nome tahle chyba může mít několik příčin stává se to na 307 docela běžně
u mě konkrétně to udělalo při chybném zapojení rádia, stačilo smáznout na diagnostice.
jinak možné příčiny dle servisu Famko Peugeot - lambda, kraťas v elektrice, zanesenej palivovej filtr, a nebo u HDI filtr pevných částic.

07.06.2007, 16:57 |
meris Diky za rady. Pojede to na diagnostiku.
ahoj, me se to taky stalo, ja mam 406 2,2 benzin, me to hlasilo, kdyz jsem mel spatnou smes v benzinnu, na diagnostice nic nenasli. Trikrat po sobe nastartuj a kdyz to zmizi tak v pohode, kdyz ne, bude tam vaznejsi problem :-)

14.06.2007, 16:22 |
meris Taky nam rekli,ze jestli to zmizi,tak na to mame kaslat. Pak tedy nechapu,proc to tam je :-(
je to autodiagnostika motoru, problemy to dela ve chvili kdy si nalejes srackovy benzin do auta, a tim treba myslim to, ze jakmile naleju do auta omw, tak mi blbnou otacky a u benziny se mi rozsviti antipollution. Kdyz jsem byl u benziny s mercedesem, tak mi to dokonce nemecky napsalo, ze benzin je nekvalitni, ale ze auto pojede :-D

14.06.2007, 16:41 |
meris Pri dalsim tankovani se uvidi. Diky za radu.