Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak sundat přední plast světel?

o Navštíveno 1471x o
o 29.06.2007, 20:28 | kucik
Nevíte někdo jak se dá sundat ten přední plast (sklo) ze světla,tak abych to nepoškodil?-bude to asi celkem křehké,a čím to pak nalepit zpět aby to nebylo vidět?Dík

o 29.06.2007, 20:55 | Kindlik
já to sundaval tak , že jsem si do umyvadla dal hodně horkou vodu a do ní na chvíli světlo tou čirou částí ponořil , tak za 5min jsem to vyndal a to překrytí sundal , šlo to celkem lehce . uvidíš co poraděj jiní , ať to pak není na mě , že sem ti rozbil světla :-D
o 29.06.2007, 21:29 | JP
Strč to do kuchyňský trouby na 80°C na 5 minut, opatrně odlepuj a když se to nepovede napoprvé, strč to do trouby znova. Pak to zalep sanitárním silikonem...
o 05.07.2007, 00:45 | Satas
Horkovzdušná pistole,osvědčeno dlouhá léta.
o 07.07.2007, 09:15 | Newman
trik s varici vodou :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3118 sekund.