Navštíveno 907x

04.08.2007, 16:07 |
Cormi Ahoj, prosim vás dokázal by mi někdo říct jestli lze zavařit díry ve dveřích co zbydou po sundání lišt aniž by se musely odendavat tapecy a pak nalakovat na autě (jen z venku) bez demontáže dveří? Navíc mam vytlumený vnější plechy dveří, musí to tlumení pryč? Pokud se musí sundat tlumení a demontovat tapecy tak je to pro mě utopie. Kliky zůstanou. Dost zvažuju kompletní zahlazení karoserie a znova nalakovat. Díky za názory

04.08.2007, 18:06 |
kucik no tak podle mě tapecy dolů musí a tlumení se ti asi kapku propálí.Znímýmu takhle jeden maník vařil něco na zadních dveřích u A3 a tapecy mu chytly a pak byl prý celkem mazec to hasit,takže to bych si nerysknul
JJ tapecy urco,tlumeni nemam zkusenost,ale ciste teoreticky nezacalo by se "roztejkat"?

04.08.2007, 19:32 |
dolph a co to nevařit a dát tam jen tmel ? řekl bych že to nepopraská...
kámoš jen tmelil to z těch dvěří opadalo jak se stím mlatilo ale asi fušer prace..ja to vařil a tapec sem teda dole měl ..ono by to snad ani jinak nešlo aby to bylo good..
zavařit a zacínovat. tapecy dolu urcite a tlumeni znicis tim teplem jak to budes varit

04.08.2007, 20:52 |
bawor Být tebou radši si dám tu práci a udělám to pořádně. Lepší to dělat jednou pořádně než víckrát a stejně blbě.
nechat listy :-)
jinak jako 318iS...
hlavne pokud e to tlumeni bitumenovy tak to musi dolu pred varenim protoze taky umi hezky doutnat .-)
no myslim, že bych si to troufnul zavarit to tak jak to je, ale s tim lakem to sice jde, ale chtěl bych vidět toho kreténa co ti na to přistoupí a pak ti bude tejden brousit dveře na kolenou a zlomí si u toho záda.... pokud ale jde o tyhle malý dirky, tak pokud to bude dobře natažený kvalitnim kitem, ani bych to nevařil. Odpadnout to nemůže

05.08.2007, 14:02 |
fabi a co to zahladit pomoci skelnyho kitu? nemusel bys nic varit....
a co si asi mysliš, že je na ty fotce?
jak naivni si myslet ze skelnak vydrzi večně :-) za pul roku neb omax rok ti to popraska a mas po srande ;o)
:-)))) když t neumíš udělat:-)))
scream: ja to nedelam, na to mam jine profiky, ale skelnak je v takove vrstve riziko, mnohem lepsi ej to zavarit a zacinovat a neporoaska ti to ani kdyby ses vis co :-) to spis driv zrezne auto :-)))

05.08.2007, 19:53 |
Kesam To se musi zavarit jako skelnak je dobrej ale tohle je moc a poleze to ven na 100% kdyz se to jenom skelnakem zamaze:-) Jo a stema tapecakama si asi delas prdel ne? to budes myt vsechno propalene:-)))
2 04/08/2007 18:06 kucik :
no nevím jestli jsem tvuj známej :-) nebo jestli někdo další hladil lišty u A3,ale zavařovali mi lišty na A3 a taky mi lehce blaflo tlumení...
takže určitě demontovat dveře, sundat tlumení - zavařit...
jinak výsledek za to stojí :-)

kdyz uz zamaznout kytem,tak bych pod to dal jednu vrstvicku laminovaciho plaltna a to pretah tytem....
no ja nevim. kazdopadne velka vstva drží daleko líp jak slabá. Na hondě sem měl skitovanej zadní narazník s autem a nikde mi to nepopraskalo ani pri bouraccče. jen tam, kam me trefil. až pak sem videl že je místy i 8cm kitu. musel sem ho pak odsevat majzlíkem, protoze odloupavat to fakt neslo. Neslo to skoro ani odsekat abych mohl auto opravit. celý to je jen o tom jak dobra je priprava podkladu a co je to za kit. třeba listy na střeše(kde se auto nejvíc kroutí) sem ani nevařil (i když sem mohl) protože sem věřil, že ten kit bude držet daleko líp a díky vaření to nebude hnít. a drželo to. nikdy to neprasklo ani nevylezlo. Narozdíl treba od dveri, ktery zavareny byly a furt mi prolejzaly body a musel sem je stříkat 2x. Vzhledem k tomu, že znam dost lidí co stříkaj, připravu si radeji dělám sám (pokud se jedna o takove zasahy), protože přípraváři, co se tim živí nemaj rádi skelnák, protože se hrozně blbě brousí, takže ho tahaj jen nezbytně nutný množství a nebo raději vubec zadny. Mnohokrat sem videl jak tahaly megajámy žlutym kitem. co to pak udělá je jasný.