Navštíveno 1289x

Tak co na to říkáte????
Turbo kopmpresor...na sání..
Tlačí vzduch do sání přes sportoní filtr.
nárůst výkonu!!
vyrovnává tlaky vzduchu při řazení!!
lepší výkon od nižších otáček automobilu !!!
poháněno elektromotorem!! 12 V.

další pičovina, vynález ala fén aneb radiální ventilátor.. Při neutralu to bude vzduch tlacit, nad neutral to bude jen brzda pro motor pac zadnej elektronickej ventilator neutahne vic nez je saci sila motoru, jak v objemu, tak v tlaku.
Zas lákačka na lidi, kteri tomu nerozumí
hehe to vypada a nejspiš funguje na stejnym principu jak ten elektrickej rouzfoukavač na gril co prodavaj asi za kilo :o)

14.11.2007, 11:15 |
Rajdlos | Upraveno: 2007-11-14 11:15:51
funguje to jako super restriktor v sani :-)
odemne chodily kupovat škodováci ventilatory vstriku na uno turbo - docela mazec radialni ventilator, fakt vykonnej, a prej to davaj jako turbo a ze to tahne vic vocpoda :D dal jsem jim 5ks :D puvodne jsem myslel, ze to chteji na topení :D
to neni pravda, videl jsem na sprintech kokotika co mel tyhle feny dva za sebou, od SH motors, bylo to na Civicu Type-R....
:O))))))))))))
Vim ze to pak nejak brzdili a ze zjistil ze misto narustu koni mu jich snad tretina ubyla. Lidi jsou proste nepoucitelny. Serpenizkove.
ty vole dva za sebou :D twinfén :D
Prodává to za 2500 ,- :-)))
lol jako reprak, CIVIC TYPE-R TWINFAN :-)
je to super, ale nesmis tomu pak moc nakladat bo ti to zohyba ojnice :-)
no fakt to o moc rozdilne nebude teda snad krom te ceny :o)

14.11.2007, 13:14 |
fredy na US ebay to je na prodej kolem 60US
Nemám, co dodat, vyhozený peníze, jako Reprák...
ale vy tomu vůbec nerozumíte, tohle přidává 50 koní, otevřenej filtr 20 koní a ještě si tam dám tuning koncový výfuck a ten dělá 10 koní,(teda ten výfuck musí pořádně řvát... ;-)) takže to potom bude divočina.... :-))) to bude potom letadlo....
- názor jednoho kluka co jsem se s ním bavil jednou na srazu, jsem málem umřel smíchy...... ;-)

14.11.2007, 23:57 |
DEPH2 no tak možná je něco elekronyckýho co fouká víc než si umí motor nasát ale to se asi pod kapotu nevejde :-) něco na ten způsob máme v práci na přívod vzduchu do odlevacích pecí na hliník :-)) Jinak možná by nějakej větráček neuškodil pro přívod studenýho vzduchu třeba z nárazníku ke konusovímu filtru.
cokoliv elektronyckyho potrebuje elektrynu, takze vykon vetraku vydycky odeberes z motoru.
DEPH2 ten vas vetracek k peci asi neni na 12V, co ? :-D

15.11.2007, 11:42 |
DEPH2 No to nemá :-) ale motor by ti určo přeplnil :-)
tak jako myslenka, nebo spis teorie neni v zasade spatna, kdo si hraje s rc modelama a pouziva nejmodernejsi stridavy motory do dmychadel (cena motoru cca 10 000,-) a otacky kolem 70000/min tak potvrdi, ze tim by se motor preplnil celkem v klidu, asi ne tak jako turbem ale znat by to urcite bylo, no problem je, ze ty motory odebiraj cca 80-100A, a to je asi ten nejvetsi problem takze souhlas s .mycTD
tohleto mi neco pripomina :))))