Navštíveno 12599x

Nebastlil jste to někdo? Pasovaly by?

25.11.2007, 13:25 |
xenonman | Upraveno: 2007-11-25 13:25:38
urcite pujdou, vsechno jde kdyz se chce,ja mel treba ve felde golfa 4 sedaky predek a zadek, foto nic moc ale v rychlosti

...no a pasujou bez úpravy? asi ne, což?
:-))) hloupa otazka ne? jasne ze to bez upravy nejde, prinicip felicie rovna se favorit a golf a fabie jsou mozna i stejne nebo hodne podobne nicmene uplne jinak resene
zlate semisove sedacky z favorita 94rok...... aspon kdyz to srovnam se felckovyma ktere tlaci presne tam kde nemaji a fabiovyma ktere sou tvrde prapodivne tvarovane......
co jsem slysel, tak zatim kazdy hodnotil sedacky ve felicii lip, oproti fabii

25.11.2007, 14:08 |
Corry Já myslim, že zbytečnost... obojí to má "dřevěný" sedla ... :oD
radeji bych taky volil sedacky z Octavky, Golfa.... nehlede na to, ze se daji sehnat v pohobnym calouneni jak ma Felda zbytek interieru...
Jako .mycTD ve feldě jsou pohodlnější. Nebo bych tam dal z Fábie RS ty vypadají lépe.
a nebo z opelu astra GSI ,ty už za tu práci stojej
a nebo se na to vys....... ůplně a koupit auto co má něco sedadlům podobný
No, mně je hlavně o bederku a boční vedení, které tam není veškeré žádné.
tommas : no já si zase myslím, že sedačky ve feldě jsou daleko lepší jak v octavii I nebo G4 - na pohled sice vypadají hezky, jenže jsou šíleně tvrdý a bez jakýhokoli vedení taktéž...
tak Fabie snad žádná nemá štelovatelnou bederku , bych dal z Oct nebo GIV Recaro

25.11.2007, 19:20 |
bobo dělali jsme v létě sedačky z fabie do feldy-tedy přední pouze-byla to otázka 2 hodinek-použije se pojezd z feldy-navrtá se do úchytů fabie a pasuje to suprově-jen ty krycí plasty dole musel kámoš seříznout

25.11.2007, 19:40 |
fabi já mám ve feldě sedačky z fabie RS,no sedadla jsem použil komlpet,takže se muselo řezat flexou a vysekávat... nakonec tam šly,ale už bych do toho znovu nešel
fabi: Pošleš mě foto pls?
camron - mam na prodej sedacky z kadettu gsi.cl. v nich drzi jak pribity.

26.11.2007, 10:55 |
bobo šlo to bez flexy a sekání-práce pohoda

26.11.2007, 19:09 |
fabi | Upraveno: 2007-11-26 19:10:17
collin: psal jsem ti na icq :-)
fabi: jj dík psal jsem ti.

27.11.2007, 09:29 |
gizmi Fabi: nechapu, ja mel sedacky z fabky ve facku a vpohode..Jednu lyzinu nandas vpohode a na druhou jsem si zavitnikem udelal akorat posunuti.. Pak uz jen servat a oriznou dolni plastik a poslat sedacku niz..Hotovo :)

27.11.2007, 16:35 |
fabi gizmi: no ony by na ty původní úchyty pasovaly ale hlavu jsem měl tak 3cm od stropu, co máš na mysli pod ,,poslat sedačku níž´´???
fabi: Hod mě pls foto do mailu. dík
Dá se, ale sehnat i ty kolejničky. Defakto tam jdou dát sedadla jakýkoliv
Ahoj já bych rád taky viděl fotky Fabia sedaček ve Feldě. Dík

28.11.2007, 20:14 |
fabi

28.11.2007, 20:16 |
fabi sou špinavý jak sviňa,ale pořád se něco dělá,tak by to zatím bylo zbytečný....fotky na pytel,udělám pak lepší,ale nějak to teď nezvládám... :-)

28.11.2007, 20:18 |
fabi tak aspoň pro představu :-)))

28.11.2007, 21:19 |
fabi
Ve fabii jsou vyšší pojezdy než ve fáčku. Ve fávu nejsou totiž pojezdy přímo na podlaze. Takže jsem oddělal původní a navařil na pojezdy z fáva.

29.11.2007, 18:49 |
fabi jo,to byla taky možnost,ale co zase se sedadlama z felicie(pěknejma,neprosezenejma) když by byly bez pojezdů, to je pak na hovno...to by se už nikomu neudalo, takhle je mám komplet origo a někdo si je třeba veme.... :-)