Navštíveno 1948x

české zastoupení Webasto už to neprodává, tak jestli někdo nevíte prodejce v ČR případně venku (mimo eBay, tam mají, ale hledám normální obchod)
Jsem myslel ze chces koupit nakej HotSpot, nez jsem si to poradne precet :)) ...Jinak tady jsem nasel nejakeho souseda z Sk
[ Link ]
Díkec, zkusím jestli to ještě mají
je to pěkný.dobrá vychytávka. jenom asi na auta který maj ostřikovače na stěračích jako máme majitelé fiatu coupé trošku nepoužitelný.no možná jo.ale když budu chtít zamrzlí sklo odmrazit tadytim tak to nepůjde protože se mi současně pustí stěrače.a když budou přimrzlí tak je to na nic nebo ne?

22.12.2007, 10:53 |
zipp můžu se zeptat, na co je taková hovadina :-D Za jízdy to nemá naprosto žádnej smysl... jediný co, tak leda že než ráno odjedete, tak si nastříkáte vlažnou vodu na sklo, to je tak jediná možnost...ale kupovat si takovej systém, složitě ho instalovat do auta jenom pro to, abych měl o 2 minuty dřív rozmražený okno :-D

22.12.2007, 12:21 |
clown jako Ondry .., pro spoustu aut k nicemu ...,
zmacknu ostrik a rozbehnou se stirace ..,
jeste ze parkuju venku a mam vyhrevany jak predni sklo, tak ostrikovace :o)
to je pravda.si vezmu do hrníčku horkou vodu poleju okno setřu a je to :-D
párkrát za zimu se mi stane, že ostřikovače zamrznou a už mě nebaví jet sto kiláku se zasraným sklem, tak proto. Jinak 65stp u mě není vlažná voda ;-)
no to neni no.to už je teplá voda

22.12.2007, 22:57 |
clown to je sice fajn ..., ale za jak dlouho to rozmrazi ten 1m hadice k ostrikum ?? myslim, ze v tomhle ti to nepomuze, protoze to neprotlaci .. .. myslim / nevim :o)
Zamrznou ostřikovače? Mě zamrzly před 14 dnama, ale mojí blbostí, neměl jsem nemrzku, zatím mi nezamrzly ani v dolomitech, kde bylo kolem -30st přes noc
clown: v hadičkách to nezamrzá, jen trysky na konci. Buď tam zkondenzuje a zamrzne vlhkost z okolí, anebo se z nemrznoucí odpaří líh a voda zamrzne. Tohle proti tomu bezpečně pomáhá, je to ověřený montáží na stejným autě jako mám. Navíc to i v létě umývá podstatně líp tou teplou vodou než klasikou.

23.12.2007, 00:37 |
zipp a to si myslíte, že ta voda než dorazí od ostřikovačům k tomu sklu, tak že jí ta teplota zůstane :-D Zvlášť za jízdy a obzvlášť v zimě :-D
Já bych zase měl strach že když na zmrzlé sklo naperu teplou vodu tak praskne:-(