Navštíveno 1239x

Máte prosím Vás nějake zkušenosti s těmito světly.Nemusí to být zrovna na seat leon(svítivost,kvalita,životnost žárovek)

28.12.2007, 12:57 |
chudy mám přesně tyto...
pokud v nich necháš žárovky (H1 + H1), tak svítí o dost hůře než sériové...
takže jedině HID xenony... já v nich mám bixenon moduly od Xenonmana, ale pokud je jednou rozlepíš, tak se mlží... já je 3x přetěsňoval a už je to snad ok...
trošku mi vadí, že nejsou štelovatelné... podobná světla od jiných výrobců mají, tzn. jen přecvakneš motorky a šteluješ je z auta.... tyhle se štelují ručně (dálka i potkávačka má 4 šrouby)...
ještě nejsou dokonalé angel eyes - každé má 4 žárovky, ale diody to spraví :-)
kdyby něco, tak icq nebo mail... ;-)

28.12.2007, 12:58 |
chudy
díky .Chudy nevíš které se dají štelovat klasicky z auta.Od kterého prodejce?

28.12.2007, 13:13 |
chudy na ebayi např.:
[ Link ] nebo
jsem je viděl někde na seat-foru
[ Link ] ale u nich se zeptej, jestli jsou štelovatelné...
... pripadne jsou-li stelovatelne obe a kolikrat :-/
od sonaru se dela vice provedeni treba tu mam jedny ktera jsou horsi a v tom ze angel jsou napajene ze 4 rovek a nesviti to moc pekne a nemaji vubec podporu naklapeni a pak jsem si koupil na sveho leona ta sama znacka ale angel je napajen z jedne zarovky misto parkovacky maji original ledky a maji podporu pro naklapeni moturku ale cena je vic nez ty prvni cca 7900,- tusim
jinak k temhle tuning lampam doporuceni od vyrobce nutne pretesnit silikonem po celem obovodu lampy aby se zamezilo mlzeni :-)

28.12.2007, 17:10 |
chudy ja si před týdnem objednal tyto
[ Link ] snad brzo dorazí a můžu ti pak dát reference jaký jsou :-)
Redmenn-Ještě jedná otázka, dají se ty světla jen přehodit místo originálu bez jakých koliv úprav na konektorech?Co tam je za typ žárovky u potkávaček, xenon?

je to přímá výměna kus za kus,žárovky jsou tam H1+H1
Chudy- pak napiš jak to funguje :o) uvažuju o koupi takových světel, tak potřebuju info o funkčnosti.

28.12.2007, 18:53 |
chudy jasně, napíšu... zatím mám na autě ty co jsi sem dával jako první od Sonaru... pro změnu jsem si objednal nový :-)
Redmen-tak o tom budu uvažovat´, nebudou nějaké povánoční slevy? :o)
chudy- nemůžeš mi poslat nějaké fotky leona pro inspiraci?
najed si na seat-klub.cz jsou tam zajimave fotky leonu,inspiraci urco najdes
Pokud by měl někdo zájem mám na prodej světla na Leona ty co jsou na fotce jako první. Jsou použitá nejsou štělovatelné z místa řidiče jinak nastavit jdou držáky a skla jsou OK. Cena za pár 2000Kč
Tel. 608837730

29.12.2007, 14:31 |
Alííí Ty Sonary jsou sice cenově nejzajímavější, ale jinak jsou to hrozný jebky. Jak přední, tak zadní provedení. Ale co by člověk pro trochu tuningu neobětoval, že?
mám ty světla v akci za 5000,-
to Alíííí: nemyslim, že ty světla jsou jebky, provedení je velice dobrý a lidi jsou s nima spokojený (myslim ty nový typy)
Všem děkuju za Váš příspěvek .Hodně mi to pomohlo.