Navštíveno 3139x

07.01.2008, 19:25 |
CRK Má někdo? Nevíte, jestli se dopředu vejdou 225/45/17 nebo větší? díky
něco sem našel, jak sem hledal keskiny a myslím že bomba, tak jen pro ilustraci :-))) myslím že to jsou 18ky

teda maucta ale to červený vypadá fakt bezva i přes to že to je VT...... hundaj coupé považuju za dost divný auto a to teprv tu starou ale tohle červený to je bomba

na ten starej zjev snad jedině takhle, s nima vypadá docela k světu akorát ten zadek je jak koza :)

mno a těmhle už nepomůže ani svěcená voda . ...

jinak bodlo by napsat kterou verzi máš . .. . . . pak se dá vyzjistit víc :)

07.01.2008, 20:09 |
mishan | Upraveno: 2008-01-07 20:12:12
Nismo: a jak si přišel na to žeje to VT???
podle tehle fotky jsi se dobře uťal a jseš pěknej trouba :-)))))))))
je to to samé auto :-P a na ofiko stránkach keskinu by asi VT nedělali :-)))

07.01.2008, 21:06 |
CRK mam 98
vzadu 225/45/17
vpředu 215/40/17
dopředu se bojim dát 225/45/17, aby to nedřelo a nechci upravovat..
to navrchu vypadá jak VT přímo z učebnice ......... všechno rozmázlý jako by tim něco kryli :) to druhý bych už taky řek že to neni VT ale stejně tak je vidět že to fotily nějakym pěknym mazadlem :) dle mě na ofiko keskin stránkách by měly mít pěknou fotku né tohle :)
to nahoře beztak vypadá nějak načančaně jako by tam trochu editovali barvy :)
mno nic beztak je to hezký :)
jo to jo fotky hrozné, to je fakt , nesotré dost
07/01/2008 20:04 Nismo.Power: To jsem videl v bazaci, nekde v Jaromeri tusim. Kotel:-)))
tak co sem našel já tak 215/40/17 s ET30 že jde .. . ..

07.01.2008, 21:23 |
Arnie_one | Upraveno: 2008-01-07 21:26:23
to Nismo.Power:
Pred cca 2 rokam kdyz jsme shanel auto, tenhle Hunday stal v pracharne vedle toho tam byla tahle Vectra :)
svet je malej :)

koukám že prachárna se vzhlídla ve stylu fást end fůrijous :)
myslim že velikost kol na tom autě nehraje roli , stačí mít správnej módní doplněk a na kola nikdo dívat nebude ;-)

no ten novější typ je docela k světu.ale ta stará verze je hrůza, jak motor tak karoserie.ale to červený je docela dobrý.
Me by spis zajimalo proc ta slecna kazi vyhledu na to auto :)
Arnie . .. . .. . . mno teda zní to jako gay no ;-)) my žádný auto nevidíme nevim jak ty :))
No s urcitym vekem uz rohodne vidim auto :), takovych slecen se vsude vali haldy zajdi na dskoteku urcite najdes, sice nevim v kolikrat pouzitem stavu ale najdes :)
Gay uricte nejsem, ani nevim jak te to napadlo, zrejem je to prvotni reakce a budu si muset zvyknout obezretneji formulvot odpovedi :)
voe na Disko Trysko nechodim :))) tam choděj jen diskanti a ty sou určitě přihřátý ;-)))))
šestikule :)) to snad vypadá hůř než originál :))))))))
a to ještě není zdaleka to nejhorší, z dvacítky bodykitů jsou zkousnutelný tak dva tři, holt Korejci mají úplně jiný vkus
2Arnie_one :
ta vectra na prachárně byla kdysi moje:-)
zralok : já si to myslel ale už sem si nebyl jistej :))

08.01.2008, 16:57 |
kucik náhodou mně se ta poslední líbí, je to přesně styl určený na japonský auta,i když je hunday korejec,ale sluší mu to,akorát by to chtělo trochu vypodložit kola
To: mishan
o té červené barvě na prvním hyundaiovi se mě dneska bude zdát, jak je ukrutná :-)))
A jako ta fotka od nisma je krásnááááá :-) Asi přestanu používat hlášku, že kola dělaj auto a budu místo toho říkat, že příslušenství dělá auto :-D :-D
no Respect: kola dělají auto, příslušenství (u)dělá řidiče :-P
Kadel
kundaj kupe je strasny auto. Nezlobte se na me, ale je to tak. Kdyz to predjizdim, tak si rikam, ze tohla auto je vytuzeny uz v serii. Ale proti gustu...

14.01.2008, 09:04 |
CRK ty woe, zeptáš se na gumy a dozvíš se, že máš auto vytuzený už v základu.. :)))