Navštíveno 1282x

Ahoj vsem,chtel bych naky pekny auto,do 50tis. ...na znacce nezalezi,musi bejt spis sportovnejsiho razu(tz. zadnej kombik,treba tridvirko),a trochu silnejsi motor(zadna 1.3 a tak)..vim ze to moc penez neni ale ja uz sem zoufalej,chtel sem si tahat hondu z nemecka,ale to mi nevyslo:-((..tak Vam verim,ze mi poradite..
Predem moc dik

09.01.2008, 15:20 |
Algol Honda Accord 2,0, r.v. 93-95....otázka je, v jakým stavu ty kusy budou....
co fiata coupe 2,0 ??? jednoho tu mam

09.01.2008, 16:37 |
Lefi VW Corrado

09.01.2008, 16:45 |
zipp co calibra? :-)

09.01.2008, 18:57 |
nome jo 15 let starej sportak, nejlip s turbem nebo dvema, budes jezdit mesic a pak se ti neco posere a hadej co .... byt tebou tak koupim nejakou atmossferu cca 2.0 a vejs
No za calibru 50tis. je asi malo,takze by na tom asi moc dobre nebyla:-(..taky ma pomerne vysokou spotrebu(proto me v tomhle lakaj hondy)...VW corrado je sice moc krasny auto a moc se mi libi,jenze za 50 asi taky nebude nic moc...
Jinak dik za nabydky,posilejte dal snad se rozhodnu...Co honda civic 4G(za 50 uz by mohl bejt nakej dobrej kousek,ne?)

09.01.2008, 19:45 |
*DM* Calibra za pájo by bylo asi to poslední,do čeho bych šel.
za Calibru aspon 80tis. to vim...to samy za Corrado...

09.01.2008, 20:34 |
zipp já koupil calibru za 27 tis.... dva roky sem s ní jezdil a prodal ji za 78. A neřekl bych, že sem měl nezachovalej kousek :-D:-D
a vysoká spotřeba? To je fór, ne? Je to jedna z nejpovedenějších atmosfér těch let (2.0 16V)... do nedávna držela rekord, co se týče účinnosti.....takže nemelte blbosti o vyskoé spotřebě ;-)
Nechci se hadat,ale myslimze takova honda vtec zere min..

09.01.2008, 20:52 |
DaveX Renaul Megane 1,6 16V coupé :) být tebou tak ho beru, jede to šíleně a vypadá hezky :)
koki: Proč ti nevyšla Honda?kdyžtak písni na ICQ

09.01.2008, 21:16 |
zipp jo, to možná jo
z preplnovanejch 200SX ale tam se postupne vysypes za GO mortoru
z atmosfer BMW e30 325i coupe
a co zkusit clio williams?

09.01.2008, 23:53 |
DaveX [ Link ] koukni na tohle :) jsem na ty coupe nějaký ujetý :) ale koupil bych si ho... Je jich plno pohledej třeba se ti bude nějaké líbit..
koki: taky sem vybiral stejne jako ty... a nakonec moje vybirani skoncilo u PROBE II.gen
[ Link ] me se to auto moc libi a da se sehnat za tech 50 + -

10.01.2008, 00:46 |
Rudi Clio Williams za tu cenu nemá šanci sehnat, to jedině Clio 1,8 16V nebo R19 1,8 16V , což by mi stačilo :-)
jako Rudi: williamsa v perfektním stavu od 100000 a výše, přeci je to jen rarita a u nás v čr prakticky k nesehnání... 1,8 16V jede pěkně měl jsem ji a vím o čem mluvím...
Kral007 : určitě sám víš že to neni pravda . . .. . martinuv motor jezdil dost dlouho s 1,1b se všim origo, a když sem ho koupil já tak taky jezdil 1,1 a vůbec sem ho nešetřil a ten motor frči doted akorát ted se staví na cca 320-340hp a bude držet zase :) .............. můj origo motor měl natočeno nějakejch 180 s origo turbem a všem, vačky sem měl jako nový (na to trpěj) pak sem si oddělal turbo (nedotáh sem jeden šroubek od wastegate a upek ho) oprava 3,5k za jiný dobrý a motoru by se nestalo nic nenalejt do něj podělanej xeramic s jejich hvězdnou NASA technologií mazání . . . . záleží co za auto koupíš a to sem nekoupil zrovna nějakou echt voňavku :) elektrika v S13 nezná chybu tam maximálně prdne žárovka ale to se mi nikdy nestalo. .. . . . . trpěj na podvozky neb jich tu většina má přes 150 a podvozky tam sou origo, tam to chce vysypat takovejch 5tis a je jako new (výjma tlumičů, když už tak šport) ......... pak sou tu i tací kterym se to sype dnes i denně ale myslim že i blázen tady tohle vyvrátí neb jemu to taky jezdilo spolehlivě . . .. .
hlavní parametry : je to pěkný , baby na to dou a je to do 50ti vklidu s tim že klidně koupit za 35 což je vpohodě a třeba 10 hned zainvestovat a dát si to dokupy . .. . rozvody netřeba je tam řetěz , max. výměnit olej a filtr (dávat jen kvalitní s minerálem pak vznikaj fámy o vylágrování a nespolehlivosti) a vyměnit čepy, silentbloky .. . .
jinak dvoukilo je třeba si rozmyslet, pokud moc auto nezvládáš tak 200sx je krutě přetáčivý auto takže se s nim zažije moc srandy ale musíš to umět. . . .. je to světově nejrozšířenější Drif auto :) v zimě by tě čakala kovadlina a pytel cementu v kufru :) na suchu auto v pohodě, na mokru sranda :)
jinak 325 e30 taky doporučuju

10.01.2008, 10:38 |
Lefi koki... na to Corrado se musíš mrknout do německa,jsou tam hodně slušný kousky už do těch 50 tísíc..

10.01.2008, 10:49 |
bafis Za 50 bych se koukl po nějakým pěkným G2 gti, g60, nebo bavoráčka E 30.
A co takhle Renault Megané couch, 3dv., rok 96, 1,6, remus, čirá optika, alu 15....... za 45 tis.
Foto pošlu v případě zájmu
Lukas.KIKI@seznam.cz
737 157 517
A co takhle Renault Megané couch, 3dv., rok 96, 1,6, remus, čirá optika, alu 15....... za 45 tis.
Foto pošlu v případě zájmu
Lukas.KIKI@seznam.cz
737 157 517
nevim kolik tomu renaultu přidal remus a čirá optika koní ale to je pěkná plečka ....... on chtěl silnější :)
RS2000 neni špatný autí . .. . .. . nějakej übersporťák to neni ale nejede to špatně :)
Nazdarek:-)...Dekuju moc vsem za nabidky..
Jenom bych chtel rict,ze by to nemelo mit pod 100Ps a nad 1300kg vahy...max. obsah 2.0 min. 1.6..chci aby auto stalo za to,zadnej vrak...Premejslel sem o Honde Civic 4G 1.6 16V.Je lehkej,spolehlivej,nizka spotreba,nizkej obsah/vysokej vykon...Co vy na to?
koki: nevim ted ktera je presne 4G, ale jestli je to to, co myslim, tak je to pojizdna rakev - strasnej papirak.. Takova rana, ktera Favorit lehce pomuchla je pro tuhle Hondu smrtelna.. Nevim ted ale jiste jestli to plati pro tuhle 4G, platilo to urcite pro CRX..
Nismo.Power: Slabina SX není v tom, že by to na běžný ježdění nestačilo. Slabina SX je v tom, že když se s tím začne opravdu jezdit jako se sportovním autem (intenzivní drifty, burnouty, maximálka, hezká trať do vrchu na čas) jde všechno do hajzlu najednou hrozně rychle, turbína potom bývá nejčastějším zákazníkem, chlazení, hlava hned potom atd. Když se tomu jen občas někde přidá, tak to možná pár tejdnů do první opravy vydrží. S14 bych si koupil bez problému, tu starou lůdru už určitě ne a to asi do padesáti nebude.
Já bych šel do toho forda od Koníka

11.01.2008, 12:28 |
TOF měl bych tu modrý clio 1,8 16V r.v. 92 kosmeticky vady nechám za 37tis
Premyslel bych o golfu 3 GTI 16V,e30 325i,astra gsi 16v atd
mikevr6: Golf 3 GTI? Nudnější auto by si opravdu koupit nemohl. Ta Astra je dobrá, s dvoulitrem to jede skoro jako VR6, akorát bez té šílené spotřeby. Ale dobrých kusů je fakt málo, stejně jako E30, v poslední době jsem viděl pár libovek ale všechno 316, 318. Po hezké 325i jako by se slehla zem.
Mít 50.000 a hledat auto, tak si nechám peníze, pořád střádám a koukám kde se vyskytne dobrej kup než se zbláznit do jednoho typu auta a přivézt nějakou vránu za každou cenu.
Kup tu Hondu, v porovnání výkon-spotřeba nemá konkurenci, měl jsem dvě (4g a 5g), ted mam Mazda 323F 1997 a měl jsem zůstat u Hondy

11.01.2008, 17:15 |
Toxxx Mam na prodej HONDU CRX v super stavu!!!!!! icq 247089101

11.01.2008, 17:16 |
Toxxx Vaha 900kg a vykon 92kw
Porad myslim na Hondu,no...Tak uvidime...
nismo: pokud nema penize na dalsi opravy tak je nesmysl kupovat SX, kdyz jsme to chtel ja dospel jsme k jedinemu zaveru, jedine jak mit bezproblemove SX je ze se koupi S13 za 20.000 se zdravou kastli, mrtvym motorem a za 100.000 investice se to da dohromady.
No prave ze na opravy by moc nebylo...pokud mozno bych chtel auto za 50tis.,ktery mi neco vydrzi..