Navštíveno 805x

kdo koukal na autosalon - tv prima,ukázky z Essenu.....červené pneumatiky nebo ty DUO se žlutým středem...a taky ty voňavý pneu :-))) ....no už se těším na zelený 17" s vůní vanilky :-)..................co vy na to???názor??? já bych do toho šel
ja bych do toho nesel :)))
si dej rovnou žužový ne ?
nevim ale podle mě ma bejt pneumatika černa jinak je to děsnej kýč
kdyz uz tak dvou barevna cerna s bilim bokem :-)
ale jen na urcitou skupinu aut

03.12.2005, 12:27 |
Zdenek (A)
No..... tak treba tahle ne uplne cerna guma by se mi zrovna libila:
[ Link ] i s tim autem samozrejme ;-)
Vice zde
[ Link ] pro ty, kdo si toho tady na foru nevsimnul.
barevny gumy se delali, tedy barevny bocnice, ale upustilo se od toho, bylo to nakladny na doplnovani skladu
mimo to pokud si nekdo chce udelat barevnou gumu, nebo treba s kytickama, hvezdickama a ptackama na bokach, tak neni problem, staci zkontaktovat matador.sk a zadat potrebnou objednavku na nejaky ty stovky pneumatik.

03.12.2005, 13:20 |
clown asi bych to nemohl ..
jako na showcar si dejte co chcete ..
Ja si myslim, ze barvna smes nemuze mit takovy vlastnosti jako klasicka cerna, myslim tim odolnost, prilnavost atd... A jestli to dozenou nejakejma jinejma materialama, tak ta cenovka bude asi nekde jinde. A saze, ktery se tam pridavaj asi barevny neudelaj:o)

03.12.2005, 13:59 |
Cormi věřte nebo ne - letos jsem byl v Essenu už po 7. a takových hovadin si tam opravdu nevšímám...
Vždyť je to dělaný především na různý show a burnouty. Ale že by jiná barva zhoršovala vlastnosti gumy, na to bych teda nevsadil. Kdysi jsem měl tyrkysové bramboráky (potravinářské barvivo) a byly úplně stejný jako ty žlutohnědý :o)))
tappaja: neni to barevnosti proste se tak delaj, treba solid gumy do potravinarskeho provozu jsou bily.
no ta cenofka bude asi opravdu někde jinde,když to předváděli u stánku Ferari
vanilkovy......... vonavy........ a jak to smrdi kdyz se tomu da poradnej burnout??
H-H: asi jako kdyz si das Marovu trojkombinaci a kondom s prichuti vanilky...