Navštíveno 1830x

18.03.2008, 17:49 |
dddd teda lépěji pokovení skel, jde nějak udělat bez vyndání skel z auta?? díky za odpovědi
Pokoveni tezko. Folie ano....

18.03.2008, 18:31 |
dddd ano děkuji, za odpověd, ale okna vyndat nemůžu
mesiáš vačnatců má pravdu pokov jedině při vyndání... v aute se blbe dela vakuum :-)

18.03.2008, 19:19 |
dddd a folie by teoreticky šly?

18.03.2008, 19:25 |
dolph folie jdou určitě bez demontáže skel
budu to já kdo se zeptá:) Proč nemůžeš vyndat skla?:)

18.03.2008, 20:13 |
dddd protože mám starý kepl a když je vyndám tak si nejsem jist jestli tam zas nepoteče jako u druhého auta co mám a není o co stát, nevím kde sehnat nové těsnění do oken na Rapida mno?
kdyz tam ted netece tak tam nepotece ani po opetovne montazi skel, alespon nam se to nikdy u montaze nestalo a to jsme takovych aut co popisujes uz delaly desitky
bejt tebou tak to vyndám a pokovim - teda jestli se ti pokovení zamlouvá víc. můžeš aspoň zkontrolovat jestli ti to pod gumou nerezne, když gumu vyndáš šetrně tak s ní nebude problém a navíc si za pár kaček můžeš koupit tmel určenej přímo na zasklívání oken do gumy kterej ti dotěsní gumu ke karoserii.
jinak folie se daj montovat přímo na autě to je fakt

19.03.2008, 20:30 |
trlon při foliji nemusí okno ven toje pravda a kdyby si chtěl folie od bruxafolu z doživotní zárukou na vyblednutí tak zavolej
no a kdyby si chtel pokoveni ktery je schvalene MD CR i na prednich stahovackach tak muzes volat nebo psat me ;-)
Folie jsou super, mam na ctvrtem aute dela mi to tady krapik bez vyndani a luxus:)
nevite kolik by priblizne stalo to pokoveni na Peugeota 306 ??zacinam o tom premejslet ptz je to dobra vec..
WhiteRider: u nas v Brne 5500 za cele auto vcetne montaze za cca 7 hodin vcetne atestu a homologace

21.03.2008, 22:13 |
trlon pěkná cena! tonovani foliemi vyjde zhruba na 4900kč na 5dv. taky s atestem a homogace (zlín-vsetín)
trlon: to bude asi tim ze jsme primi vyrobci a ne jako vsichni ostatni kteri k nam vozi vymontovane skla a tvrdi ze to delaji oni ;-)